ΚΟΠ για τον τελικό Κυπέλλου: «Ναι στην ΕΠΟ για ΓΣΠ, πρέπει να συμφωνήσει και η αστυνομία»

ΚΟΠ για τον τελικό Κυπέλλου: «Ναι στην ΕΠΟ για ΓΣΠ, πρέπει να συμφωνήσει και η αστυνομία»
Photo Credits: INTIME

Η κυπριακή αστυνομία θα πρέπει να δώσει την συγκατάθεσή της, ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας στον τελικό.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κυπριακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωσε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Συγκεκριμένα ενημέρωσε πως απάντησε καταρχήν θετικά στο αίτημα της ΕΠΟ. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως η κυπριακή αστυνομία θα πρέπει να δώσει την συγκατάθεσή της, ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας στο γήπεδο.

Αναλυτικά η αποστολή της ΚΟΠ:

“Η ΚΟΠ παρέλαβε σήμερα επιστολή από την ΕΠΟ με την οποία υποβάλει αίτημα για διεξαγωγή στην Κύπρο του τελικού Κυπέλλου της Ελλάδος.

Η ΚΟΠ απάντησε καταρχήν θετικά στο αίτημα, σημειώνοντας ότι για να υπάρξει τελική απόφαση για διεξαγωγή του αγώνα, θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της η Κυπριακή Αστυνομία, η οποία και θα φέρει την ευθύνη της αστυνόμευσης.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η Κυπριακή Ομοσπονδία κάλεσε όπως εκπρόσωπος της ΕΠΟ παραστεί στις συσκέψεις που θα πραγματοποιηθούν για συζήτηση των μέτρων και προϋποθέσεων που θα θέσει η Αστυνομία για τελική έγκριση της διεξαγωγής του αγώνα”.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X