Έρχονται κι άλλα ρεκόρ για τον Χάαλαντ

Έρχονται κι άλλα ρεκόρ για τον Χάαλαντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ εξακολουθεί να σκοράρει… κατά βούληση και να καταρρίπτει ρεκόρ.

Με τα δύο γκολ που σημείωσε στην εκτός έδρας νίκη επί της Σαουθάμπτον με 4-1, έφθασε στα 30 γκολ σε 27 συμμετοχές με την Μάντσεστερ Σίτι στην εφετινή Premier League και συνολικά τα 44, σε όλες τις διοργανώσεις.

Και πλέον, ο 22χρονος Νορβηγός επιθετικός, βρίσκεται πολύ κοντά, στην κατάρριψη δύο ιστορικών ρεκόρ για το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Πρόκειται για τα περισσότερα τέρματα που έχει πετύχει ένας παίκτης σε μία αγωνιστική περίοδο στην Premier League, ρεκόρ που κατέχoυν με 34 γκολ ο Αλαν Σίρερ για λογαριασμό της Μπλάκμπερν (1994-5) και ο Αντι Κόουλ (1993-94) με τα «χρώματα» της Νιουκάστλ.

Το δεύτερο ρεκόρ που έχει στο… τσεπάκι, ο Χάαλαντ είναι αυτό των τερμάτων σε όλες τις διοργανώσεις για ένα παίκτη του αγγλικού πρωταθλήματος, που κατέχουν -με 44 γκολ- ο Μοχάμεντ Σαλάχ για την Λίβερπουλ και ο Ρούουντ Φαν Νιστελρόϊ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X