Βράζουν οι οπαδοί της Φλαμένγκο με τον Βίτορ Περέιρα, αρνείται να παραιτηθεί

Βράζουν οι οπαδοί της Φλαμένγκο με τον Βίτορ Περέιρα, αρνείται να παραιτηθεί
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πόρτα της εξόδου από την Φλαμένγκο παρουσιάζεται να βρίσκεται ο Βίτορ Περέιρα, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος του Ρίο ντε Τζανέιρο από τη Φλουμινένσε.

Μεταξύ των υποψηφίων για τον πάγκο της βραζιλιάνικης ομάδας είναι ο Χόρχε Σαμπαόλι, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός (που έχει περάσει και από τον Ολυμπιακό) αρνείται να αποχωρήσει από τη θέση του και μετέφερε την όποια ευθύνη στη διοίκηση του συλλόγου.

«Δεν είμαι εγώ εκείνος που αποφασίζει, η διοίκηση παίρνει αποφάσεις. Δεν είμαι εγώ. Ήρθα στη Φλαμένγκο για να δουλέψω, να βελτιώσω την ομάδα, να την κάνω πιο δυνατή και είμαι πεπεισμένος ότι είναι εφικτό αυτό», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

«Οφείλουμε να παραδεχθούμε την ανωτερότητα της Φλουμινένσε, γιατί κέρδισε δίκαια. Και, την ίδια στιγμή, εμείς δεν ήμασταν στο επίπεδο που έπρεπε τακτικά, τεχνικά και ψυχολογικά. Πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να γίνουμε πιο δυνατοί στο μέλλον», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Είμαι προπονητής που αναλαμβάνει ευθύνες. Αλλά δεν μπορείτε να τα περιμένετε όλα από εμένα. Έχω καλή ομάδα, παίκτες με χαρακτήρα, και σήμερα δεν ήταν στο επίπεδο που έπρεπε. Ήταν ασυντόνιστοι και δεν ξέρω το γιατί. Τεχνικά δεν ήταν καλό το παιχνίδι από τη μεριά μας, αλλά δεν θα επισημάνω ποτέ ατομικά λάθη. Αποτύχαμε ως σύνολο και δεν αντιδράσαμε ποτέ στο παιχνίδι».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X