«Τρίποντο»... ελπίδας η Στουτγκάρδη

«Τρίποντο»... ελπίδας η Στουτγκάρδη
Photo Credits: INTIME

Νίκησε τη Μπόχουμ η Στουτγκάρδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τεράστια βαθμολογική «ανάσα» πήρε η Στουτγκάρδη, καθώς νίκησε εκτός έδρας με 3-2 την Μπόχουμ για την 27η αγωνιστική και «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση της Bundesliga.

Με τον Ντίνο Μαυροπάνο όπως πάντα στη βασική ενδεκάδα, οι Σουηβοί προηγήθηκαν στο 14΄ με τον Ιτο, αλλά το βασικότερο ήταν ότι αντέδρασαν άμεσα μετά την ισοφάριση του Στέγκερ στο 58΄ (με πέναλτι).

Μέσα σε ένα πεντάλεπτο, η ομάδα του Σεμπάστιαν Χένες (που έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα, αφότου κάθησε για πρώτη φορά στον πάγκο στον νικηφόρο προημιτελικό κυπέλλου με τη Νυρεμβέργη) βρήκε δύο γκολ με τους Γκιρασί και Φάγκνομαν και πήρε ένα υπερπολύτιμο «τρίποντο».

Ο Κώστας Σταφυλίδης ήταν βασικός και αγωνίστηκε για 66 λεπτά για την Μπόχουμ, που μείωσε στο τέλος με τον Χόφμαν, αλλά έχασε την ευκαιρία να αποσπαστεί από τη ζώνη του υποβιβασμού και κινδυνεύει.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X