Βάλτε της πιο δύσκολα, η ΑΕΚ ξέρει πώς να βρίσκει λύσεις σε όλα!

Βάλτε της πιο δύσκολα, η ΑΕΚ ξέρει πώς να βρίσκει λύσεις σε όλα!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου για τα εκπληκτικά που συνέβησαν στο ματς της ΑΕΚ με τον Αρη και πως εξελίσσεται η χρονιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
  • Αφιερωμένο εξαιρετικά σε εκείνον

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται τελικά. Τις μέρες που προηγήθηκαν αυτής της τέταρτης στροφής των πλέι οφ, υπήρξε ξανά ατέλειωτος θόρυβος για τη διαιτησία. Κυρίως με φόντο το ματς Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, αλλά αχνοφαίνονταν και κάποια σημαδάκια για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αρη. Ελεγαν οι Πολωνοί, ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής τα είχε κάνει μαντάρα την περασμένη εβδομάδα, ότι δεν θα έπαιζε ξανά σε ματς μίας εκ των πλέον σημαντικών ομάδων. Αλλά λες, μπορεί να είναι και θέματα εσωτερικής κατανάλωσης.

Ξημερώνει Κυριακή και ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας μια απίστευτη ιστορία. Οσο και εάν πιστεύεις πως τα έχεις δει όλα από δαύτους, κάθε φορά βρίσκουν τρόπο να σε εκπλήσσουν. Καταγγέλθηκε πως ο διαιτητής και οι συνοδοί του τα είχαν τσούξει και πρωταγωνίστησαν σε επεισόδιο. Λέχθηκε πως ειπώθηκαν απίστευτα πράγματα, που φτάνουν από χρηματισμό και ταξίδι ειδικών αποστολών, μέχρι απειλές και εκφοβισμό για τη συνέχεια. Σοκ.

Γύρισε το μπιφτέκι

Το πράγμα γίνεται ακόμα πιο περίεργο, εάν δει κάποιος τη μεταστροφή σε «κόκκινα» μέσα. Εκεί δηλαδή που το πρωί ξεκίνησαν με κράξιμο κατά του Μπένετ, του Μπαλτάκου που είναι κακοί, άχρηστοι, καταστρέφουν το ποδόσφαιρο και έφεραν μεθυσμένους από την Πολωνία, γύρισαν το μπιφτέκι. Οι Πολωνοί έφυγαν από το κάδρο, οι Μπένετ και Μπαλτάκος βέβαια έμειναν ως κλασικά εικονογραφημένα, αλλά πλέον το ζητούμενο ήταν πως όλα αυτά μεθοδεύτηκαν τάχα μου, για να μη σφυρίξουν οι συγκεκριμένοι! Μύθος.

Βέβαια, το αφήγημα τους χαλάει μόνο και μόνο από το κοινό αίτημα που κατέθεσαν ΑΕΚ και Αρης προς την ΚΕΔ για αλλαγή διαιτητή. Εκτός και εάν υπάρχει κάποιος σε αυτήν τη γωνιά της Μεσογείου, που έχει την ψευδαίσθηση πως ο Καρυπίδης έχει αποκηρύξει τους φίλους του και τα βρήκε με την ΑΕΚ. Αλλά γιατί να το κάνει αυτό ο Καρυπίδης; Μήπως είχε κάποιο ζήτημα με τον Διαμαντόπουλο;

Εφαγε τόσο μπούλινγκ ξανά ο Διαμαντόπουλος, που έχασε το μυαλό του.

Να το δούμε με πράξεις: έδωσε προφανώς το πέναλτι μαρς του Ετέμπο στον Ελίασον, αλλά «μάσησε» τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον χαφ του Αρη και ο Τερζής έτρεξε άρον άρον να τον αντικαταστήσει στο ημίχρονο. Επέτρεψε να γίνεται κάθε επαναφορά σίριαλ, ο Κουέστα κατά έναν περίεργο τρόπο έβγαλε όλο το ματς δίχως κάρτα, πήρε πίσω τη χερούκλα του Ενκουλού, για φάουλ που ανακαλύφτηκε στη σέντρα με τον Πάλμα και τον Ρότα. Καλά πήγε αυτό.

Μίλησε η ποιότητα και το βάθος του ρόστερ

Το πρόβλημα (τους) είναι πως η ΑΕΚ συνεχίζει να βρίσκει λύσεις σε όλα. Να έχει απαντήσεις σε όλα τα δύσκολα που της βάζουν μέχρι τώρα. Αγχώθηκε παραπάνω, ζορίστηκε περισσότερο απ’ όσο θα περίμενε, αλλά τη δουλειά την έκανε. Η ποιότητα και το βάθος του ρόστερ, δείχνει να κάνει τη διαφορά σε αυτήν τη φάση. Στην Τούμπα ήταν ο Αραούχο, στο Βόλο ο Πινέδα, χθες ο Τσούμπερ. Αλλά για να είμαι απόλυτα σωστός, ο κομβικός Ελβετός μαζί με Πινέδα και Μάνταλο που άλλαξαν όλο το παιχνίδι.

Η ΑΕΚ πήγε να πάρει το ματς με το ελάχιστο δυνατό κόστος δυνάμεων. Ο Αλμέιδα έδειξε πως ήθελε φρέσκους για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό Μήτογλου, Τσούμπερ, Πινέδα, Μάνταλο και θα μπορούσε να κάνει εύκολη τη ζωή του, εάν ο Αραούχο ήταν πιο εύστοχος στις 2-3 κλασικότατες ευκαιρίες που είχε. Να πω την αλήθεια, δεν κατανόησα ξανά την παρουσία των δύο αμυντικών χαφ, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που η ΑΕΚ είχε μεγάλα ζητήματα και δεν εμφάνιζε καμία ασφάλεια στην άμυνα της.

Η ΑΕΚ έμαθε από τα λάθη της

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X