Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά 6 ήττες στην κανονική διάρκεια μετά από 26 χρόνια

Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά 6 ήττες στην κανονική διάρκεια μετά από 26 χρόνια
Photo Credits: INTIME

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από το Περιστέρι bwin έφτασε τις έξι στην κανονική διάρκεια, κάτι που έχει να συμβεί από το... πολύ μακρινό 1997

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα ακόμη πολύ άσχημο αποτέλεσμα γνώρισε ο Παναθηναϊκός, καθώς ηττήθηκε με σκορ 96-89 από το Περιστέρι, ολοκληρώνοντας με αρνητικό τρόπο την κανονική διάρκεια της Basket League.

Mε αυτόν τον τρόπο, ο Παναθηναϊκός έφτασε τις 6 ήττες στο φετινό πρωτάθλημα (Ολυμπιακός x2, Άρης, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Περιστέρι bwin), αριθμό που τον… γυρίζει πολλά χρόνια πίσω. Συγκεκριμένα, η τελευταία σεζόν που οι «πράσινοι» είχαν περισσότερα από 5 αρνητικά αποτελέσματα στην κανονική διάρκεια πρωταθλήματος, ήταν τη σεζόν 1996-97!

Τότε, με τον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς στο τιμόνι στο πρώτο μισό της χρονιάς και τον Μιχάλη Κυρίτση στο δεύτερο, ο Παναθηναϊκός είχε τελειώσει την κανονική διάρκεια με 18 νίκες και 8 ήττες, τερματίζοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας πίσω από Ολυμπιακό και ΑΕΚ που είχαν και οι δύο ρεκόρ 21-5.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X