«Σφραγίζει» την πρόκριση στους τελικούς - Η ΑΕΚ σήμερα (17:00) κόντρα στον Διομήδη στη Νέα Κίο

Εικόνες από το ΑΕΚ - Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:00 τον Διομήδη στη Νέα Κίο και θέλει να κάνει το 2-0 στις νίκες και να πανηγυρίσει την πρόκριση της στους τελικούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τη νίκη επί του Διομήδη την περασμένη Τετάρτη η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ θέλει σήμερα να κάνει το 2-0 και να «τελειώσει» την πρόκριση στους τελικούς.

Η «Ένωση» αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:00 στη Νέα Κίο την ομάδα του Άργους με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες της και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ο οποίος ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ. Ο τίτλος και φέτος κρίνεται στις τρεις νίκες με την ΑΕΚ να ξεκινάει από την έδρα της καθώς τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια.

Μετά το σημερινό παιχνίδι το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω Πάσχα και υποχρεώσεων (26/4 με Κροατία, 30/4 με Ολλανδία) της Εθνικής Ανδρών στα προκριματικά του EURO 2024. Θα ακολουθήσει η διεξαγωγή του Final Four του Κυπέλλου Ανδρών το ΣΚ 6-7 Μαΐου και στη συνέχεια θα διεξαχθούν οι τελικοί με τον πρώτο τελικό να έχει προγραμματιστεί για το ΣΚ 13-14 Μαΐου. Το ακριβές πρόγραμμα των τελικών θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Αλβανός: «Να μην επαναπαυτούμε»

Ο Αλέξης Αλβανός με δηλώσεις του στο aek.gr: σχολίασε πως η ομάδα του δεν πρέπει να επαναπαυτεί στη νίκη στο πρώτο παιχνίδι αλλά να μπει συγκεντρωμένη για να διπλασιάσει τις νίκες της. Συγκεκριμένα όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ: «Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναπαυτούμε στο αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού. Ο Διομήδης είναι μια ομάδα που ανέκαθεν έχει μια δύσκολη έδρα και θα πρέπει να δούμε και αυτό το παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα. Περιμένουμε την αντίδραση του Διομήδη. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι».

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Μάτσκεβιτς, Άρσιτς, Καλαμάτας, Κεδέρης, Τικ, Μαντάλινιτς, Σόκολιτς, Νικολαΐδης, Λέμος, Τσιτομπί, Τσέπιτς, Ηλιόπουλος, Αραμπατζής, Λιάπης, Ρογκούλσκι, Παπαδιονυσίου. Η ομάδα θα πάρει λίγες ημέρες άδεια μετά το σημερινό ματς για τις ημέρες του Πάσχα και από την επόμενη εβδομάδα επιστρέφει και πάλι στις προπονήσεις μετρώντας αντίστροφα για το Final-4 του Κυπέλλου και εν συνεχεία τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X