Super League: Ο Λεβαδειακός κέρδισε (0-1) τον Αστέρα στην Τρίπολη και ελπίζει σε παραμονή

Super League: Ο Λεβαδειακός κέρδισε (0-1) τον Αστέρα στην Τρίπολη και ελπίζει σε παραμονή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λεβαδειακός πήρε ένα σημαντικό διπλό στην Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα, σε ματς για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League και ελπίζει σε παραμονή.

Το γκολ που έδωσε στην ομάδα της Λιβαδειάς τους τρεις βαθμούς το πέτυχε ο Γιαννιώτας στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το ματς

Το ματς ξεκίνησε με δοκάρι για τον Αστέρα μόλις στο 3ο λεπτό, σε σέντρα-σουτ του Κρεσπί, για να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι στο 6΄, με σουτ του Νίκα από καλή θέση που απέκρουσε ο Τσιφτσής.

Για να καταγραφεί η επόμενη ευκαιρία, χρειάστηκε να φτάσει το 30ο λεπτό, όταν ο Τσιφτσής επενέβη και πάλι σωτήρια σε προσπάθεια του Γερεμέγεφ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Παναγιώτου κόντραρε και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Τελικά, ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ στο 37΄ με τον Γιαννιώτα, μετά από ωραία προσπάθεια και ασίστ του Γερεμέγεφ. Ο σκόρερ υποδείχθηκε αρχικά σε θέση οφσάιντ, αλλά το VAR διόρθωσε το λάθος του βοηθού και το γκολ μέτρησε. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Μπαράλες να μην μπορεί εκμεταλλευθεί τη σέντρα του Αλβαρες και να σκοράρει.

Με το ξεκίνημα του β΄ μέρους (47΄) ο Λεβαδειακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, με τον Ατιένθα να προλαβαίνει τελευταία στιγμή τον Γερεμέγεφ, που ήταν έτοιμος να σκοράρει προ κενής εστίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις δικές τους στιγμές, στο 61΄ με σουτ του νεοεισελθόντα Σίτο που απέκρουσε ο Γκροφ και στο 67΄ με άστοχη κεφαλιά του Ιγκλέσιας, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση και αρχίζουν να… αγχώνονται, αφού η διαφορά τους από τη «διακεκαυμένη ζώνη» μειώθηκε στους πέντε βαθμούς.

Οι συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ακης Μάντζιος): Τσιφτσής, Ατιένθα, Καστάνιο, Αλβαρες, Γκαρντάβσκι (46΄ Τιλίκα), Γκαρσία, Μουνάφο (84΄ Ντεμιντένκο), Ιγκλέσιας, Μπαρτόλο, Κρεσπί (56΄ Σίτο), Μπαράλες (56΄ Κωστέας)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Χάμοντ (46΄ Μπελμόντ), Βινίσιους, Τσάπρας, Παναγιώτου (57΄ Βήχος), Νίκας, Μεχία, Γιαννιώτας (84΄ Ντεντάκης), Γερεμέγεφ (88΄ Σακό), Γιάγκας, Πας (57΄ Δούμτσιος)

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X