Η Παρί πιέζει τον Μέσι για ανανέωση, παρά την προσπάθεια της Μπαρτσελόνα

Η Παρί πιέζει τον Μέσι για ανανέωση, παρά την προσπάθεια της Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν πετάει λευκή πετσέτα στην υπόθεση ανανέωσης του Λιονέλ Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νεφελώδες παραμένει το τοπίο γύρω από το μέλλον του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πολύ σύντομα θα κληθεί να πάρει μια απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του όταν βρεθεί στο κρίσιμο σταυροδρόμι.

Από τη μια πλευρά υπάρχει η επιλογή της ανανέωσης του συμβολαίου του για ακόμα έναν χρόνο με την Παρί Σεν Ζερμέν κι από την άλλη η πολύκροτη επιστροφή στη Μπαρτσελόνα και στον τόπο που μεγαλούργησε.

Το δεύτερο σενάριο μάλιστα τις τελευταίες εβδομάδες έχει αρχίσει να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, μιας και στη Βαρκελώνη δουλεύουν με φουλ τις μηχανές για να παρακάμψουν τα οικονομικά εμπόδια και να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του στο κλαμπ.

Ο Τζοάν Λαπόρτα άλλωστε δεν έχει κρύψει την επιθυμία των Μπλαουγκράνα να φέρουν πίσω τον μεγαλύτερο θρύλο της ομάδας, ο οποίος αρχίζει να βλέπει πλέον με θετικό μάτι την επιστροφή του στη Βαρκελώνη. Την ίδια στιγμή ωστόσο η Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι διατεθειμένη να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια, άπραγη μπροστά στις εξελίξεις, κι ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση για να πείσει τον Αργεντινό να ανανεώσει.

Αν και ο 35χρονος έχει απορρίψει ήδη δυο προτάσεις από πλευράς παριζιάνων, η καταλανική εφημερίδα «Sport» υποστηρίζει πως το Κατάρ θα εντείνει τις πιέσεις προκειμένου να φτάσει το συντομότερο δυνατόν σε συμφωνία με την πλευρά του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Όπως συμπληρώνουν οι Ισπανοί, ο Μέσι παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι του παζλ που οραματίζεται η Παρί για τη νέα σεζόν και θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες γύρω από την υπόθεση ανανέωσης που ταλανίζει τον σύλλογο μετά το τέλος του Μουντιάλ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X