«Βλέπει» Ευρώπη η Μπολόνια του Κυριακόπουλου και του Λυκογιάννη, «διπλό» ελπίδας η Κρεμονέζε,

«Βλέπει» Ευρώπη η Μπολόνια του Κυριακόπουλου και του Λυκογιάννη, «διπλό» ελπίδας η Κρεμονέζε,
Photo Credits: INTIME

Η Μπολόνια «βλέπει» Ευρώπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κρεμονέζε πέτυχε τεράστιο «διπλό» στη Γένοβα επί της Σαμπντόρια με το γκολ του Σερνίκολα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων (3-2), ενώ η Μπολόνια με το 2-0 στο Μπέργκαμο» επί της Αταλάντα περιόρισε ακόμη περισσότερο τις ελπίδες των γηπεδούχων για την έξοδο στο Champions League. Ταυτόχρονα οι «ροσομπλού» μπήκαν στο… κόλπο για την ευρωπαϊκή τους έξοδο, καθώς απέχουν πέντε βαθμούς από την αποψινή τους αντίπαλο, που βρίσκεται στην 6η θέση.

Είναι πολύ πιθανό η νέα σεζόν να βρει και τις δύο στη Serie B΄, παρ΄ όλα αυτά η Κρεμονέζε με το 3-2 στο «Λουίτζι Φεράρις» φέρεται αποφασισμένη να διεκδικήσει μέχρις εσχάτων τις λιγοστές πιθανότητες που έχει για να σωθεί. Σε αντίθεση με τη «Σαμπ», που σε ένα από τα τελευταία της χαρτιά αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων, έστω κι αν προηγήθηκε δύο φορές στο «σπίτι» της.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X