Premier League: Ένα «βήμα» πριν το Champions League η Νιουκάστλ, ένα «βήμα» πριν τον υποβιβασμό η Νότιγχαμ

Premier League: Ένα «βήμα» πριν το Champions League η Νιουκάστλ, ένα «βήμα» πριν τον υποβιβασμό η Νότιγχαμ
Photo Credits: INTIME

Δεν σταματά πουθενά η Νιούκαστλ που νίκησε με ανατροπή εκτός έδρας την Μπρέντφορντ (1-2) . Νίκη η Τότεναμ, ήττα η Τσέλσι, πιο κοντά στον υποβιβασμο η Νότιγχαμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέχεια στις εκπληκτικές εμφανίσεις της έδωσε η ομάδα του Εντι Χάου, που μετά τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ και την 5άρα στην Γουέστ Χαμ, πέρασε με 1-2 από την Μπρέντφορντ και στην 3η θέση της Premier League στην ισοβαθμία. Στο 27’ ο Τόνεϊ έχασε το πρώτο πέναλτι της καριέρα του αλλά έβαλε αυτό στο 45+1’ για το 1-0, όμως στην επανάληψη η Νιούκαστλ γύρισε το ματς. Στο 54’ ο Ράγια έβαλε αυτογκόλ μετά το σουτ του Ζοέλινγκτον και στο 61’ ο Ισακ με καταπληκτικό τελείωμα μετά την πάσα του Γουίλσον έγραψε το τελικό 1-2 για τους Magpies.

Νίκη έκανε και η Τότεναμ κόντρα στην Μπράιτον (2-1) όμως παραμένει στην 5η θέση και το -6 από την Γιουνάιτεντ, που νωρίτερα επικράτησε της Εβερτον. Στο 10’ ο Σον με σουτ στο παραθυράκι έκανε το 1-0 με το 100ό του γκολ στην PL και στο 34’ ο Ντανκ με κεφαλιά-τούβλο ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους. Σε ένα δεύτερο μέρος στο οποίο αποβλήθηκαν οι (Ιταλοί) προπονητές, Στελίνι και Ντε Τζέρμπι, στο 79’ ο Κέιν έγινε για ακόμα μια φορά ο πρωταγωνιστής αξιοποιώντας την πάσα του Χόιμπιεργκ (2-1).

Βήμα Ευρώπης έκανε η Αστον Βίλα του Ουνάι Εμερι, που επιβλήθηκε εντός έδρας με 2-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ και τη «βύθισε» στη ζώνη του υποβιβασμού. Από γκάφα της άμυνας των φιλοξενούμενων ο Μπερτράντ Τραορέ έκανε το 1-0 στο 48’ για τους γηπεδούχους και στο 95’ ο σούπερ φορμαρισμένος, Ολι Γουότκινς, βρήκε ξανά δίχτυα υπογράφοντας το τελικό 2-1. Στην 6η θέση βρίσκεται πλέον η Βίλα, στη 18η και στη ζώνη που οδηγεί στην Championship η Φόρεστ.

Μόνο για την Γουλβς είχε βαθμολογικό ενδιαφέρο τον παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι και η ομάδα του Χούλεν Λοπετέγκι πήρε τη νίκη 1-0 κόντρα στους Μπλε που είχαν στον πάγκο τον Φρανκ Λάμπαρντ. Για τους Λύκους, που έφυγαν στο +4 από τον υποβιβασμό, το πολύτιμο γκολ πέτυχε με ασύλληπτο βολέ ο Ματέους Νούνιες στο 34’ έπειτα από σέντρα του Ποντένσε. Στη ζώνη του υποβιβασμού έπεσε και η Λέστερ που ηττήθηκε 0-1 από την Μπόρνμουθ στο πρώτο ματς μετά την απόλυση Ρότζερς, ενώ από αυτή βγήκε η Γουέστ Χαμ με το 0-1 στην έδρα της Φούλαμ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X