Αλβανός: «Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε στο πρώτο παιχνίδι»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Διομήδης
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για το αυριανό ματς με τον Διομήδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

https://www.enwsi.gr/tag/aekΣτο Άργος ταξιδεύει την Κυριακή (09/04, 17:30) η ανδρική ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ, όπου φιλοξενείται από τον τοπικό Διομήδη στο πλαίσιο του 2ου Ημιτελικού της Handball Premier.

Η «Ένωση» μετά το εύκολο 1-0 στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης», θέλει να κάνει το 2-0 μέσα στη Νέα Κίο και να «σφραγίσει» την πρόκρισή της στους Τελικούς του Πρωταθλήματος, όπου ήδη βρίσκεται ο ΟΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή, με στόχο να διεκδικήσει την επιστροφή της στο θρόνο.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Μάτσκεβιτς, Αρσιτς, Καλαμάτας, Κεδέρης, Τικ, Μαντάλινιτς, Σόκολιτς, Νικολαΐδης, Λέμος, Τσιτομπί, Τσέπιτς, Ηλιόπουλος, Αραμπατζής, Λιάπης, Ρογκούλσκι, Παπαδιονυσίου.

Ο Αλέξης Αλβανός δήλωσε στο aek.gr για το αυριανό παιχνίδι: «Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναπαυτούμε στο αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού. Ο Διομήδης είναι μια ομάδα που ανέκαθεν έχει μια δύσκολη έδρα και θα πρέπει να δούμε και αυτό το παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα. Περιμένουμε την αντίδραση του Διομήδη. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X