Ουντινέζε - Μόντσα 2-2: Γκολ και θέαμα στο «Φρίουλι»

Ουντινέζε - Μόντσα 2-2: Γκολ και θέαμα στο «Φρίουλι»
Photo Credits: INTIME

Ουντινέζε και Μόντσα σε ένα ματς χωρίς άγχος πρόσφεραν γκολ και θέαμα (2-2)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ουντινέζε και Μόντσα έπαιξαν χωρίς άγχος και πρόσφεραν θέαμα, γκολ και συγκινήσεις στο «Φρίουλι», στην εναρκτήρια αναμέτρηση του Σαββάτου (8/4) για την 29η αγωνιστική στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Μακριά από την εμπλοκή σε… επικίνδυνες καταστάσεις οι αντίπαλοι αγωνίστηκαν ελεύθερα κι αυτό συντέλεσε σε ένα παιχνίδι με ανατροπές, με τους γηπεδούχους «Φριουλάνι» να σώζουν τον ένα βαθμό στις καθυστερήσεις και από τα 11 βήματα, παρότι προηγήθηκαν.

Ο Σάντι Λόβριτς έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Αντρέα Σοτίλ στο 18ο λεπτό, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται 1-0. Στις αρχές του δεύτερου όμως οι φιλοξενούμενοι του Ραφαέλε Παλαντίνο αιφνιδίασαν τους «Μπιανκονέρι» και αφού αρχικά ισοφάρισαν με τον Αντρέα Κολπάνι στο 48΄ πέρασαν μπροστά με το γκολ του Νικολό Ροβέλα στο 56΄.

Η ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι φάνηκε ότι θα έφευγε με το «διπλό», αλλά στις καθυστερήσεις η Ουντινέζε κέρδισε πέναλτι που, ψύχραιμα, μετέτρεψε σε γκολ ο Μπέτο διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X