Μάνος: «Έτοιμοι για τους αγώνες που προετοιμαζόμαστε όλη την χρονιά»

Επέστρεψε εντυπωσιακά στις νίκες η ΑΕΚ- Συνέτριψε με 11-2 το Νέο Ικόνιο

Τι δήλωσε ο παίκτης της ΑΕΚ για τον αυριανό ημιτελικό με την Αθήνα '90

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την πρόκριση στην 4άδα του Κυπέλλου, η ΑΕΚ ξεκινάει την Ημιτελική σειρά της Futsal Super League με αντίπαλο την Αθήνα ’90.

Η πρώτη… πράξη των Ημιτελικών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (09/04, 16:00) με την «Ένωση» να φιλοξενεί την ομάδα της Πολτείας στο Κλειστό του Καματερού, με στόχο το 1-0 και το πρώτο βήμα εισόδου στους Τελικούς του Πρωταθλήματος. Η σειρά θα κριθεί στις 5 νίκες, με τους «κιτρινόμαυρους» να είναι πανέτοιμοι.

Στο πρώτο μεγάλο αυτό παιχνίδι, άπαντες αναμένουν τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου που καλείται να δώσει το «παρών» στο γήπεδο. Η παρουσία των φιλάθλων της ΑΕΚ θα δώσει έξτρα ώθηση στους παίκτες του Άγγελου Εμμανουηλίδη, που βρίσκονται μέσα και στους δύο στόχους της σεζόν.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, επέλεξε στην αποστολή τους: Χριστόπουλο, Θεοφίλου, Γούση, Γκαϊφύλλια, Βούλετιτς, Βιτίνιο, Αδαμόπουλο, Δελλαπόρτα, Πάνου, Παπακώστας, Καρύδας, Ταρνανίδης, Μάνος, Εστεβάο.

Ο Αντώνης Μάνος δήλωσε στο aek.gr: «Μπαίνοντας στους κρίσιμους αγώνες των πλέι οφ, θέλουμε πρωτίστως τη νίκη για να κάνουμε το 1-0 στη σειρά. Κόντρα σε έναν αντίπαλο που ξέρει να αμύνεται και να βάζει δύσκολα, θέλουμε να παρουσιάσουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να φέρουμε σε πέρας όσα δουλεύουμε στην προπόνηση. Είναι οι αγώνες για τους οποίους προπονούμαστε όλη τη σεζόν, ώστε η ομάδα να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να κατακτήσει τους στόχους της».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X