Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης της Κύπρου: «Δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση για τον τελικό»

Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης της Κύπρου: «Δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση για τον τελικό»

Τι είπε η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης της Κύπρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αννα Κουκκίδη-Προκοπίου, Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης της Κύπρου, ανέφερε πως δεν έχει λάβει κάποιο επίσημο αίτημα όσον αφορά τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στην Κύπρο.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης που διοργάνωσε η Παγκύπρια Κίνηση Ισα Δικαιώματα – Ισες Ευθύνες με τίτλο: «Στοχεύοντας ενισχύουμε την Europa Donna Cyprus» στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Κύπρου, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης, Αννα Κουκκίδη-Προκοπίου, σε ερώτηση που της έγινε όσον αφορά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, είπε πως δεν έχει λάβει καμία επίσημη ενημέρωση.

«Εμάς δεν μας έχει ενημερώσει κανένας επίσημα. Οταν και εφόσον μας ενημερώσουν, που θεωρώ θα συμβεί, τότε η Αστυνομία θα εξετάσει την επικινδυνότητα ή το ρίσκο που εμπεριέχει μια τέτοια απόφαση και θα τοποθετηθούμε αναλόγως», ήταν τα λόγια της Υπουργού ενώ στο ερώτημα για το αν μπορεί η αστυνομία του νησιού να αναλάβει την διοργάνωση, είπε:

«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα δεδομένο μπροστά μας, άρα δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε».

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X