Κύπρος: Το γήπεδο «Alphamega» σχολίασε «φτηνά τη γλιτώσαμε» για τον τελικό Κυπέλλου στο ΓΣΠ

Κύπρος: Το γήπεδο «Alphamega» σχολίασε «φτηνά τη γλιτώσαμε» για τον τελικό Κυπέλλου στο ΓΣΠ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γεγονός. Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί για πρώτη φορά εκτός συνόρων, συγκεκριμένα στην Κύπρο και το «ΓΣΠ» όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΕΠΟ από την Παρασκευή (7/4).

Αναμφίβολα η εξέλιξη αυτή θέτει νέα δεδομένα που δεν είχαν προκύψει ποτέ στο παρελθόν, όπως το τι θα γίνει με τα εισιτήρια των φιναλίστ (ΑΕΚ ή Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ή Λαμία), καθώς και τα θέματα ασφαλείας που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι Αρχές του γηπέδου και της Λευκωσίας.

Μέσα σε αυτό το απαιτητικό και αβέβαιο πλαίσιο, στη Λεμεσό και το νεότευκτο «Alphamega Stadium» μάλλον… ανακουφίστηκαν από την είδηση πως ο τελικός θα διεξαχθεί στην κυπριακή πρωτεύουσα.

Οι ιθύνοντες του ολοκαίνουριου γηπέδου χωρητικότητας 10.700 θεατών που άνοιξε τις θύρες του μόλις τον περασμένο Νοέμβριο, σχολίασαν με φοβερό τρόπο την ανακοίνωση και έγραψαν:

«Φτηνά τη γλιτώσαμε!», συνοδεύοντας μάλιστα το tweet με ένα GIF του Mr. Bean!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X