Νίκη Βόλου-ΑΕΛ: Η στιγμή που οπαδοί των «βυσσινί» προσπάθησαν να εισέλθουν στην κερκίδα των γηπεδούχων (VIDEO)

Νίκη Βόλου-ΑΕΛ: Η στιγμή που οπαδοί των «βυσσινί» προσπάθησαν να εισέλθουν στην κερκίδα των γηπεδούχων (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το χθεσινό Νίκη Βόλου-ΑΕΛ διακόπηκε στο 48ο λεπτό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το χθεσινό Νίκη Βόλου-ΑΕΛ διακόπηκε στο 48ο λεπτό.

Τα πάντα ξεκίνησαν στο 40′ όταν υπήρξε μαζική είσοδος περίπου 100 φίλων της Λάρισας, παρότι δεν είχαν άδεια για οργανωμένη μετακίνηση. Τότε άρχισαν οι αντεγκλήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, με αποτέλεσμα κι οι δύο πλευρές να σπάσουν καθίσματα, να πετάξουν σιδερόνια σιφόνια ενώ υπήρξαν και… μάχες περιμετρικά του γηπέδου.

Στο βίντεο που ακολουθεί από το goalpost, φαίνονται οπαδοί της ΑΕΛ να σπάνε δύο σιδερένιες πόρτες που χωρίζουν την κερκίδα στο βόρειο πέταλο από τη σκεπαστή, όπου ήταν οι φίλοι της Νίκης. Με την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων στη συνέχεια επέστρεψαν στην κερκίδα τους, την οποία είχε παραχωρήσει η διοίκηση της Νίκης για την εξυπηρέτηση των αναγκών των μεμονωμένων φίλων της ομάδας που θα βρισκόντουσαν στο Βόλο.

Το ρεπορτάζ του goalpost αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου οι οπαδοί της ΑΕΛ έσπασαν δύο σιδερένιες πόρτες, οι οποίες χωρίζουν το βόρειο πέταλο από τη σκεπαστή κερκίδα και κινήθηκαν απειλητικά προς τους φιλάθλους της Νίκης.

Να σημειώσουμε πως οι οπαδοί της Νίκης εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν εκτός γηπέδου και προκαλούσαν τους αντίστοιχους της ΑΕΛ να βγουν κι αυτοί».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X