Ανακοίνωση PATISSIA CLUB: «Ζητάμε ο τελικός να γίνει στην Τούμπα» (ΦΩΤΟ)

Ανακοίνωση PATISSIA CLUB: «Ζητάμε ο τελικός να γίνει στην Τούμπα» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στη φιλόξενη για τους ΑΕΚτζήδες, όπως τη χαρακτήρισε, Τούμπα προτείνει να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος το κλαμπ των Πατησίων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέση για το ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ της Κύπρου πήρε το κλαμπ των Πατησίων.

«Θεωρούμε πως ειδικά για τους οπαδούς της ΑΕΚ είναι η καταλληλότερη, η πιο φιλόξενη και φιλήσυχη έδρα και πιστεύουμε πως την επιθυμία μας συμμερίζεται όλος ο λαός της ομάδας μας.
Τελικό ή στην Τούμπα ή πουθενά!», τονίζουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων».

Η ανακοίνωση του συνδέσμου:

«Άλλη μια φαρσοκωμωδία,απόδειξη της ανικανότητας και της πλήρους δυσλειτουργίας του Ελληνικού κράτους εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας.Η απόφαση για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου στη Κύπρο είναι το λιγότερο γελοία και μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.Επειδή οι υπεύθυνοι είναι ακατάλληλοι και αδυνατούν να βρουν λύση έστω και στα απλούστερα ζητήματα,όπως η διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα,θα δώσουμε εμείς τη λύση,στη περίπτωση που η ΑΕΚ συμμετέχει στον τελικό(κάτι το οποίο από όλους,εχθρούς και φίλους θεωρείται δεδομένο).

Υπάρχει ένα γήπεδο το οποίο ανά τα χρόνια έχει αποδειχθεί τρομερά φιλόξενο για τον λαό της ΑΕΚ.Οι οικοδεσπότες διαχρονικά ακίνδυνοι.Ενα γήπεδο το οποίο έχουμε επισκεφθεί κατά χιλιάδες αμέτρητες φορές,έχουμε πανηγυρίσει νίκες και τίτλους χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.Το γήπεδο αυτό είναι η ΤΟΥΜΠΑ. Ζητάμε επίσημα και επώνυμα από το ελληνικό κράτος και όλες τις αρμόδιες αρχές ο τελικός του κυπέλλου να διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη. Θεωρούμε πως ειδικά για τους οπαδούς της ΑΕΚ είναι η καταλληλότερη, η πιο φιλόξενη και φιλήσυχη έδρα και πιστεύουμε πως την επιθυμία μας συμμερίζεται όλος ο λαός της ομάδας μας.
ΤΕΛΙΚΟ Ή ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ Ή ΠΟΥΘΕΝΑ!

PATISSIA CLUB DEATH ZONE 1989»

 

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X