ΑΕΚ: Ο Κοπιτσής «ταξίδεψε» τα παιδιά των τμημάτων υποδομής της Ένωσης στο έπος του Βελιγραδίου (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Ο Κοπιτσής «ταξίδεψε» τα παιδιά των τμημάτων υποδομής της Ένωσης στο έπος του Βελιγραδίου (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στα Σπάτα βρέθηκε ο Χάρης Κοπιτσής για να μιλήσει στα παιδιά της Ακαδημίας της ΑΕΚ για το ιστορικό ταξίδι της Ένωσης στο Βελιγράδι το 1999

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία πολύ σημαντική επίσκεψη δέχθηκε σήμερα το απόγευμα η Ακαδημία της ΑΕΚ. Ο Χάρης Κοπιτσής βρέθηκε στις εγκαταστάσεις των Σπάτων και μίλησε στους νεαρούς αθλητές και το προσωπικό για το ιστορικό ταξίδι της ΑΕΚ στο Βελιγράδι.

Η Διεύθυνση της Ακαδημίας θέλησε να τιμήσει εμπράκτως την επέτειο της 7ης Απριλίου 1999, όταν η ΑΕΚ ταξίδευσε στη δοκιμαζόμενη από τους ΝΑΤΟϊκούς βομβαρδισμούς σερβική πρωτεύουσα για φιλικό αγώνα με την Παρτιζάν και κάλεσε τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας που είχε υπάρξει μέλος της αποστολής.

Ο κ. Κοπιτσής αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια σε εκείνες τις μέρες, από τη στιγμή της αρχικής πρότασης εκ μέρους του Δημήτρη Μελισσανίδη έως και την ολοκλήρωση του ταξιδιού, και στάθηκε στην άμεση ανταπόκριση της οικογένειας της ΑΕΚ -και όχι μόνο- και στις συγκλονιστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο σερβικό έδαφος.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στάθηκε στα μηνύματα της ειρήνης και της αλληλεγγύης που έστειλε η ΑΕΚ με εκείνη την κίνησή της. Θυμήθηκε με πολλή συγκίνηση τις στιγμές και βέβαια δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ήταν η πρώτη φορά που ένα μέλος εκείνης της αποστολής κλήθηκε να μιλήσει στα παιδιά της Ακαδημίας γι’ αυτή τη μεγαλειώδη πράξη.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές παρακολούθησαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όσα είπε ο Χάρης Κοπιτσής και μάλιστα έκαναν και πολλές ερωτήσεις, ώστε να λυθεί κάθε απορία τους και να κατανοήσουν απόλυτα τη σκοπιμότητα και τις συνθήκες εκείνου του ταξιδιού.

Η σχετική ανάρτηση της Ακαδημίας της ΑΕΚ:

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X