Τσίμας: «Μαγκιά της ΑΕΚ το Βελιγράδι - Μετά από 10 μέρες έγινε ο μεγαλύτερος βομβαρδισμός»

Τσίμας: «Μαγκιά της ΑΕΚ το Βελιγράδι - Μετά από 10 μέρες έγινε ο μεγαλύτερος βομβαρδισμός»
Photo Credits: INTIME

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τον ιστορικό αγώνα της ΑΕΚ με την Παρτιζάν στο εμπόλεμο Βελιγράδι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το ιστορικό ταξίδι της ΑΕΚ στο βομβαρδιζόμενο Βελιγράδι, μίλησε στην εκπομπή «Fair Play» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Ντέμη Νικολαΐδη o Παύλος Τσίμας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος -ο οποίος είχε κάνει τη μετάδοση στη φιλική αναμέτρηση με την Παρτιζάν- χαρακτήρισε το εν λόγω ταξίδι ως… μαγκιά της «Ένωσης», ενώ τόνισε ότι δέκα μέρες μετά το παιχνίδι έλαβε χώρα ο μεγαλύτερος βομβαρδισμός στο Βελιγράδι.

«Είναι μια πολύ συγκινητική ανάμνηση αυτή. Τη θυμάμαι με ευγνωμοσύνη που το έζησα, που ήμουν μαζί με την αποστολή της ΑΕΚ, παρότι εγώ δεν είμαι ΑΕΚ.

Σήμαινε πάρα πολλά. Τα παιδιά που παρακολουθούν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, έχουν την εντύπωση πως το ποδόσφαιρο είναι απλώς ένας ανταγωνισμός παραγόντων και ομάδων για το πρωτάθλημα και τη νίκη και τίποτα άλλο. Ενώ το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχουν στιγμές στην ιστορία που το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι και αυτή η στιγμή, δηλαδή όταν η ΑΕΚ αποφασίζει να πάει στο βομβαρδιζόμενο Βελιγράδι είναι μια από αυτές.

Δεν ήταν ακίνδυνο. Τρεις μέρες μετά την αναχώρηση της αποστολής από το Βελιγράδι, βομβαρδίστηκε μια σιδηροδρομική γραμμή και σκοτώθηκαν 20 άμαχοι. Δέκα μέρες μετά το ταξίδι μας στο Βελιγράδι έγινε ο μεγαλύτερος βομβαρδισμός που βομβαρδίστηκε της γιουγκοσλαβικής τηλεόρασης και σκοτώθηκαν άνθρωποι μέσα στο κέντρο του Βελιγραδίου. Εν πάση περιπτώσει δεν ήταν ο κίνδυνος, αλλά ο συμβολισμός», σημείωσε αρχικά ο Παύλος Τσίμας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X