Σε πλήρη συνεννόηση και σύμπνοια Ολυμπιακός και ΠΑΟ

Σε πλήρη συνεννόηση και σύμπνοια Ολυμπιακός και ΠΑΟ
Photo Credits: INTIME

Ο Insider έχει όλα τα μυστικά της ανίερης συμμαχίας των δήθεν αιώνιων και πως βάζουν από κοινού στο στόχαστρο την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως ό,τι έγινε την Πέμπτη με τις τοποθετήσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για τον ορισμό του διαιτητή στην Λεωφόρο, ήταν κατόπιν συνεννοήσεως. Όπως κατόπιν αυτής της συνεννόησης ήταν και οι άλλες τοποθετήσεις που έγιναν στην εκδήλωση – «προεκλογικό σποτ» της κυβέρνησης στον Βοτανικό, περί διαφθοράς.

Προσέξτε την διαφορά. Την προηγούμενη φορά μετά την σύσκεψη στην ΕΠΟ, είχαν μιλήσει για «αλητεία» και «διαφθορά». Το πρώτο φέρνει συνειρμούς με την στάση του Ολυμπιακού, το δεύτερο φέρνει συνειρμούς με το ποδοσφαιρικό σύστημα. Που εκπροσωπείται από τους θεσμικούς φορείς. Άρα, την ΕΠΟ. Στις δηλώσεις στον Βοτανικό είχαμε πρώτα ένα σόου με το κίτρινο γιλέκο που δεν το φοράγαμε λόγω ΑΕΚ, υιοθέτηση προπαγάνδας του Ολυμπιακού για τον Γεραπετρίτη που φυσικά φίλαθλος των ερυθρολεύκων είναι και μετά αναφορά αποκλειστικά σε «διαφθορά». Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Ούτε η πρώτη φορά είναι ούτε η τελευταία βέβαια. Η τελευταία θα είναι όταν θα την φάνε για καλά από τον Ολυμπιακό και θα τους κυνηγάει ο κόσμος τους. Τότε θα βάλουν μυαλό για τον βρώμικο και μονομερή πόλεμο κατά της ΑΕΚ που δεν τους έχει πειράξει ποτέ. Αλλά θα είναι αργά. Από τον Ολυμπιακό θα την έχουν φάει και η ΑΕΚ να ξέρουν πως ό,τι και να γίνει, στην δυάδα θα είναι. Στην χειρότερη περίπτωση δεύτερη, αλλά θα είναι. Αυτοί να δούμε που θα είναι…

Η στάση του Παναθηναϊκού είναι ό,τι πιο εξοργιστικό μέσα στο σκηνικό που έχει στηθεί φέτος κατά βάση μέσω της προπαγάνδας του Ολυμπιακού. Μια στάση που σίγουρα δεν εκφράζει το μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου της ομάδας τους, αλλά τουλάχιστον την ιδιοκτησία και τον βασικό διοικητικό παράγοντα τους εκφράζει και… την εκφράζουν.

Ο διοικητικός παράγοντας αυτός άλλωστε, έβαζε πλάτη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο στον Ολυμπιακό στη σύσκεψη στο Πάρκο Γουδί. Τον έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες.

Η ΑΕΚ δεν ασχολείται με αυτούς απ’ ότι δείχνει. Δεν την είδαμε να ασχολείται πριν, δεν φαίνεται να ασχολείται ούτε τώρα. Και καλά κάνει. Με τι να ασχοληθεί; Αυτοί έχουν γίνει κολαούζοι του λιμανιού. Αυτών δηλαδή από τους οποίους θα την βρουν.

Ο Insider

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X