ΑΕΚ: «Καρφωμένα» στον Γκαρσία τα…μάτια της Βόλφσμπουργκ

ΑΕΚ: «Καρφωμένα» στον Γκαρσία τα…μάτια της Βόλφσμπουργκ
Photo Credits: INTIME

Οι «Λύκοι» παρακολουθούν τον Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ο Λιβάι Γκαρσία να χαμήλωσε…στροφές έπειτα από τον τελευταίο τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και του κόστισε την απουσία του από μια σειρά αγώνων της ΑΕΚ και την θέση του στην ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων», ωστόσο το ενδιαφέρον ξένων κλαμπ για τον πρώτο σκόρερ της Ένωσης την τρέχουσα σεζόν δεν…ξεθυμαίνει.

Κάθε άλλο, μάλιστα.

Ουκ ολίγα ευρωπαϊκά κλαμπ διατηρούν τις κεραίες τους στραμμένες προς τον 25χρονο επιθετικό και αξιολογούν τις εμφανίσεις του (και) στα παιχνίδια των play offs της Super League.

Η Βόλφσμπουργκ είναι μία από τις ομάδες που δεν χάνουν απ΄τα…μάτια τους τον Γκαρσία και φροντίζουν να ανανεώνουν το report τους με επίκεντρο τον διεθνή άσο από το Τρινιντάντ & Τομπάγκο.

Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε πως το καλοκαίρι του ΄21 οι «Λύκοι» επιχείρησαν να αγοράσουν τα δικαιώματα του Γκαρσία έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο η πρότασή τους απορρίφθηκε από την ΑΕΚ εκείνη την περίοδο.

Προϊόντος του χρόνου η γερμανική ομάδα επαναξιολογεί τον Γκαρσία.

Στο εσωτερικό του κλαμπ δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια σχετικά με τις εκτελεστικές ικανότητές του Λιβάι που «ξεδιπλώθηκαν» σε απίστευτο βαθμό στο χορτάρι, έπειτα από την αλλαγή θέσης (δια…χειρός Ματίας Αλμέιδα) και την χρησιμοποίησή του στην κορυφή της επίθεσης.

Όπως έχουμε γράψει και πιο παλιά, ο Γκαρσία προκαλεί «γκελ» στην Βόλφσμπουργκ όχι μόνο για τα γκολ που σημειώνει «κατά ριπάς» τη φετινή σεζόν με την ΑΕΚ, αλλά για ολόκληρο το αγωνιστικό…πακέτο του.

Η υψηλή τεχνική κατάρτιση, ο τρόπος που υπηρετεί το τακτικό πλάνο, η δύναμη και η αλτικότητα που βγάζει στο παιχνίδι του, του προσφέρουν πολλούς πόντους και διατηρούν το όνομά του στην ατζέντα των Γερμανών.

Ο Ραλφ Κέλεμαν που έχει αφήσει το πόστο του Sport Director κι έχει διοικητικό ρόλο στο κλαμπ, καθώς και ο  Σεμπάστιαν Σιντζίλορζ που έχει αναλάβει καθήκοντα αθλητικού διευθυντή, είναι δύο από τους θαυμαστές του Γκαρσία στα ενδότερα της Βόλφσμπουργκ.

Και το καλοκαίρι που έρχεται, οι «Λύκοι» είναι πολύ πιθανόν να επανέλθουν για τον Γκαρσία και να προχωρήσουν σε μια δεύτερη απόπειρα για την αγορά του από την ΑΕΚ.

Πηγή:sdna.gr

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X