Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Η Μίλαν τον αφήνει να φύγει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Η Μίλαν τον αφήνει να φύγει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Μίλαν πρόκειται να πουν για δεύτερη φορά αντίο μετά από εκείνη του 2012, καθώς οι Ροσονέρι έχουν πάρει τη δύσκολη απόφαση να μην προσφέρουν ανανέωση συμβολαίου στον 41χρονο ηγετικό τους στράικερ.

Όπως αναφέρει το γαλλικό «Foot Mercato», η διοίκηση των Ροσονέρι πρόκειται να αφήσει τον Σουηδό σούπερ σταρ να αποχωρήσει ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, όποτε και εκπνέει το συμβόλαιό του. Αυτό σημαίνει ότι ο «Ίμπρα» θα βρεθεί σε ένα σημαντικό δίλημμα, για το αν θα κυνηγήσει μια νέα περιπέτεια σε άλλη ομάδα ή αν θα ρίξει τους τίτλους τέλους στη σπουδαία καριέρα του.

Ο Ιμπραΐμοβιτς φέτος ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς, περνώντας την πόρτα του χειρουργείου το περασμένο καλοκαίρι για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του στο γόνατο, ενώ στα τέλη Μαρτίου με την εθνική Σουηδίας αποκόμισε νέο πρόβλημα αυτή τη φορά στον μηρό και είναι αμφίβολος για τους προημιτελικούς του Champions League κόντρα στη Νάπολι.

Κάπως έτσι, η δεύτερη θητεία του Σουηδού στους Μιλανέζους φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της μετά από 37 γκολ σε 80 εμφανίσεις και φυσικά το Scudetto του 2022, το οποίο και είχε υποσχεθεί με την επιστροφή του στον σύλλογο τον Ιανουάριο του 2020.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X