Κοντά στην επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα ο Μιλιβόγεβιτς

Κοντά στην επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα ο Μιλιβόγεβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Κρίσταλ Πάλας το καλοκαίρι που εκπνέει το συμβόλαιό του και η επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ.

Έτοιμος να επαναπατριστεί για χάρη του Ερυθρού Αστέρα, είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ο 32χρονος μέσος της Κρίσταλ Πάλας, αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από το «Σέλχουστ Παρκ», μιας και το συμβόλαιό του εκπνέει και δεν θα ανανεωθεί.

Η απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα μετά από 5,5 χρόνια παρουσίας, έχει παρθεί εδώ και αρκετό καιρό ενώ η μεταγραφολογία γύρω από το ονομά του έχει επίσης ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό μιας και είχε ακουστεί πως έπαιζε αρκετά επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Κάτι τέτοιο μάλλον δε θα γίνει μιας και ο Ερυθρός Αστέρας εμφανίζεται «ζεστός» ως προς την επιστροφή του, θέλοντας με αυτόν να δημιουργήσουν την ομάδα που θα καταφέρει να μπει στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X