ΠΑΕ ΑΕΚ: «Σαν σήμερα θυμίσαμε σε όλους ότι είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένας αθλητικός σύλλογος»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Σαν σήμερα θυμίσαμε σε όλους ότι είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένας αθλητικός σύλλογος»
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την επέτειο του φιλικού ειρήνης στο Βελιγράδι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορούν όλες οι ομάδες, για όλες τις μέρες του χρόνου, να μιλάνε ασταμάτητα για τις μεγάλες νίκες που έχουν κάνει. Σε Ελλάδα, σε Ευρώπη, σε Champions League και σε πρωτάθλημα. Σήμερα και σαν σήμερα, θα μιλά μόνο η ΑΕΚ.

Όχι μόνο διότι είναι η μοναδική ομάδα που έχει νικήσει τον πόλεμο. Αλλά κυρίως διότι θα μιλήσει για ειρήνη, για θάρρος, για αλληλεγγύη των λαών. Όλες αυτές τις έννοιες που η αποστολή της ΑΕΚ κουβάλησε μαζί της, σαν σήμερα πριν από 24 ολόκληρα χρόνια, μέχρι και το Βελιγράδι. Η ΑΕΚ σαν σήμερα έσπαγε το εμπάργκο και έφτανε μέχρι το ρημαγμένο Βελιγράδι, όχι μόνο για να στείλει το μήνυμα πως πρέπει να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί. Ούτε μόνο για να σταθεί στο πλευρό του δοκιμαζόμενου σέρβικου λαού. Αλλά για να αποδείξει πως η ειρήνη βρίσκει τρόπο να νικά. Και το απέδειξε.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Ήταν Μεγάλη Τετάρτη 7 Απριλίου του 1999, όταν η ΑΕΚ άφησε άφωνη όλη τη διεθνή κοινή γνώμη με την απόφασή της να ταξιδέψει στο βομβαρδιζόμενο από το ΝΑΤΟ Βελιγράδι και να δώσει φιλικό αγώνα με την Παρτιζάν. Το παιχνίδι που έμεινε στο μυαλό όλων ως το ματς της ειρήνης διεκόπη στο 68′ και με το σκορ στο 1-1 λόγω ειρηνικής εισβολής των φιλάθλων, όμως το τελευταίο που ενδιέφερε όλους ήταν το αποτέλεσμα. Σαν σήμερα πριν από 24 χρόνια, η ΑΕΚ πρόσθεσε μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της και θύμισε σε όλους ότι είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένας αθλητικός σύλλογος!»

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X