Αλαφούζος σε my style rocks διάθεση: «Δεν φοράω το κίτρινο γιλέκο, δεν είμαι ΑΕΚ - Θα μπορούσε να είναι πορτοκαλί ή ροζ!»

Αλαφούζος σε my style rocks διάθεση: «Δεν φοράω το κίτρινο γιλέκο, δεν είμαι ΑΕΚ - Θα μπορούσε να είναι πορτοκαλί ή ροζ!»

Έτοιμος για το my style rocks ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στέλιο Κουδουνάρη, τρέμε, έτοιμος για το my style rocks ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος με ατάκες τύπου: «Δεν φοράω το κίτρινο γιλέκο, δεν είμαι ΑΕΚ – Θα μπορούσε να είναι πορτοκαλί ή ροζ!».

Σήμερα το μεσημέρι στο χώρο που θα γίνει το νέο γήπεδο του τριφυλλιού στο Βοτανικό ο Κώστας Μπακογιάννης παρουσίασε την εξέλιξη των πρόδρομων εργασιών για την προετοιμασία του συνολικού χώρου πριν την έναρξη του κυρίως έργου.

Είχε αρκετό παρασκήνιο λοιπόν η συνάντηση και ήταν… γεμάτη ατάκες. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, έφτασε στο σημείο της συνάντησης και του ζητήθηκε να φορέσει ένα κίτρινο φωσφοριζέ γιλέκο για να μπει στον χώρο. Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού γελώντας αρνήθηκε να το φορέσει και χαρακτηριστικά ανέφερε: «Τι είναι αυτό το κίτρινο; Δεν είμαι ΑΕΚ, δεν το φοράω».

Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης Γεραπετρίτης και Γεωργιάδης ζήτησαν… διαρκείας για το νέο γήπεδο. Μάλιστα ο Υπουργός Επικρατείας ανέφερε ότι θέλει ένα εισιτήριο με θέα την Ακρόπολη. Βέβαια στη συνέχεια τόνισε ότι δεν τον θέλει για τον ίδιο, με τον διάλογο που ακολουθεί να είναι γεμάτος ατάκες:

Γεραπετρίτης: «Πρέπει Δήμαρχε να μας πεις ποια θύρα στο γήπεδο θα βλέπει την Ακρόπολη για να πάρουμε διαρκείας».

Γεραπετρίτης: «Για τον Άδωνι, εγώ εδώ διαρκείας… δεν».

Γεωργιάδης: «Εγώ δεν δικαιούμαι ένα εισιτήριο διαρκείας τιμής ένεκεν»;

Γεραπετρίτης: «Η ομάδα πάει καλά φέτος. Δεν ευελπιστούμε να το πάρει το πρωτάθλημα, αλλά πάει καλά».

Μπακογιάννης: «Δεν ευελπιστούμε απλά, θα το πάρουμε χαλαρά και με σιγουριά».

Στη κουβέντα αυτή φυσικά ενεπλάκη και ο Γιάνης Αλαφούζος που είπε χαρακτηριστικά στον Γεραπετρίτη, που είναι γνωστό ότι είναι φίλαθλος της ΑΕΚ:
«Εσάς σας πηγαίνει το χρώμα κύριε Υπουργέ, όπως ξέρω. Θα μπορούσε να είναι γκρι. Πορτοκαλί, ροζ».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X