Γιουβέντους: Ξεκίνησε έρευνα για την ρατσιστική επίθεση στον Λουκάκου

Μαρότα: «Ο Λουκάκου θα γυρίσει στην Τσέλσι και θα δούμε τι θα γίνει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γιουβέντους με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι ξεκίνησε έρευνα μαζί με την αστυνομία για να βρεθούν όσοι επιτέθηκαν ρατσιστικά στον Ρομέλου Λουκάκου στο ντέρμπι με την Ίντερ.

Στο φινάλε του ντέρμπι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, υπήρξε σύρραξη μεταξύ των παικτών, με αφορμή την αντίδραση του Λουκάκου, στην ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς των «μπιανκονέρι».

«Η Γιουβέντους, όπως πάντα, συνεργάζεται με την αστυνομία για να εντοπίσει τους υπεύθυνους για τις ρατσιστικές χειρονομίες και κραυγές που σημειώθηκαν στην αναμέτρηση με την Ίντερ.

Επίσης σε αυτή την περίπτωση, ο «Κώδικας αποδοχής» θα εφαρμόζεται στους υπεύθυνους», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Γιουβέντους.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X