Τσέφεριν: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινό αγαθό που δεν μπορεί να πουληθεί»

Τσέφεριν: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινό αγαθό που δεν μπορεί να πουληθεί»

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινό αγαθό που δεν μπορεί να πουληθεί», δήλωσε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, μίλησε σήμερα (5/4) στο πλαίσιο του συνεδρίου της UEFA, που διεξάγεται στην Λισσαβώνα, υπενθυμίζοντας τους κινδύνους από την ενδεχόμενη δημιουργία μίας ευρωπαϊκής Super League.

«Ας μην ξεχνάμε ποτέ, πόσο εύθραυστο είναι το ποδόσφαιρο», είπε ο πρόεδρος της UEFA, απευθυνόμενος στους προέδρους των ομοσπονδιών, οι οποίοι βρίσκονται στην πορτογαλική πρωτεύουσα και πρόσθεσε: «Το μοντέλο μας βασίζεται στον αθλητισμό. Η αξία δεν μπορεί να αγορασθεί. Το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινό αγαθό που δεν μπορεί να πουληθεί».

Μάλιστα ο Τσέφεριν, αναφερόμενος στην προσπάθεια της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μπαρτσελόνα και της Γιουβέντους, προειδοποίησε άπαντες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ευτυχώς, η ντροπή δεν σκότωσε ποτέ κανέναν. Οπως στο σχετικό παραμύθι, ο λύκος μεταμφιέζεται σε γιαγιά, για να σε καταβροχθίσει καλύτερα. Είναι ο κυνισμός ενάντια στην ηθική»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X