Καταγγελία-βόμβα Δάντη για Survivor και Ασημίνα

Καταγγελία-βόμβα Δάντη για Survivor και Ασημίνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

“Χοντραίνει” η κόντρα με την παραγωγή του ριάλιτι, καθώς ο διάσημος τραγουδιστής προέβη σε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν σχετικά με όσα έγιναν και γίνονται στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Χρήστος Δάντης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Έλεος με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάλη. Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση που διατηρεί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την διαφορά ηλικίας που έχουν, αλλά και για την περιπέτειά της στο φετινό Survivor.

«Δουλεύω πολύ φέτος, αποχωρίστηκα και το κορίτσι μετά. Έγιναν και διάφορα μετά που τελικά δεν συνέβησαν κιόλας (σσ για Survivor All Star). Αν πω ότι δεν είμαι καψούρης θα πω ψέματα. Είμαστε 4 χρόνια μαζί. Την θαυμάζω πάρα πολύ γιατί είναι ένα παιδί που παρά το νεαρό της ηλικίας του μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα. Φέρνει βόλτα 2-3 σπίτια, δεν χαμπαριάζει τίποτα. Ή αυτό που έκανε με το Survivor δεν θα το έκανα ποτέ. Έχει πολύ ώριμη σκέψη και επειδή είμαι φτερό στον άνεμο σαν καλλιτέχνης, με βοηθάει να αξιολογήσω τη δεύτερη σκέψη μου.

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X