Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παραχωρεί τον Μαγκουάιρ, φήμες για δανεισμό στη Λέστερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παραχωρεί τον Μαγκουάιρ, φήμες για δανεισμό στη Λέστερ
Photo Credits: INTIME

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραχωρεί τον Μαγκουάιρ, φήμες για δανεισμό στη Λέστερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ερικ Τεν Χαγκ θέλει να ενισχύσει το καλοκαίρι περισσότερο τα μετόπισθεν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς βλέπει τα προβλήματα από τις εμφανίσεις των Μαγκουάιρ και Λίντελοφ, ενώ ο Ραφαέλ Βαράν αντιμετωπίζει συχνά τραυματισμούς, και θα κινηθεί στη θερινή μεταγραφική περίοδο για την απόκτηση ενός ακόμη αμυντικού.

Μάλιστα, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να βάλει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών τον Μαγκουάιρ και συνάμα θέτει την τιμή των 35 εκατ. ευρώ για την πώληση του, με την πρώην ομάδα του, Λέστερ, να έχει δείξει ήδη ενδιαφέρον.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν τον υπολογίζει και επιμένει και θέλει να πάρει στο «Ολντ Τράφορντ» τον Τζούριεν Τίμπερ από τον Αγιαξ. Αυτός τον ανέδειξε στην πρώτη ομάδα και θεωρεί πως ο 20χρονος Ολλανδός στόπερ μπορεί να δώσει λύσεις στους «κόκκινους διαβόλους».

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η Λέστερ θέλει να πάρει πίσω τον διεθνή στόπερ και ήδη έχει ξεκινήσει επαφές με τη Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X