Novibet: Με… γκαζιά στο 1.80 περνάει και από τον Βόλο η ΑΕΚ!

Novibet: Με… γκαζιά στο 1.80 περνάει και από τον Βόλο η ΑΕΚ!

Με… γκαζιά στο 1.80 περνάει και από τον Βόλο η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχοντας φόρα και ψυχολογία μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (1-0), η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (18:00) και ετοιμάζεται για ακόμα ένα διπλό… πρωτιάς.

Η «Ένωση» θυμήθηκε το εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο που είχε στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν στο χρονικό σημείο που το είχε πραγματικά ανάγκη. Παρά τα εμπόδια που βρήκε στον δρόμο της, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα επέβαλε τον ρυθμό της, κυριάρχησε στο γήπεδο και τελικά κέρδισε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (1-0) μετά από ένα εκπληκτικό γκολ του Σέρχιο Αραούχο στο 80ο λεπτό.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ΑΕΚ «έπιασε» τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της βαθμολογίας στη Super League (63β.) και γνωρίζει ότι το εκτός έδρας παιχνίδι με το Βόλο (18:00) συνοδεύεται από το «πρέπει» της νίκης.

Η μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή δεν μπορεί να περιλαμβάνει κάτι άλλο εκτός από το τρίποντα στα παιχνίδια με τους Θεσσαλούς και η «Ένωση» έχει φυσικά την ποιότητα και το επιθετικό ταλέντο για να τα καταφέρει στο Πανθεσσαλικό. Σε απόδοση 1.91 το διπλό σε συνδυασμό με το Over 2.5.

Παρά την καλή αμυντικά εικόνα του Βόλου στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έχει δείξει πως είναι λίγο πιο… χαλαρή στην έδρα της. Η ΑΕΚ μπορεί να βαδίσει στα χνάρια του αγώνα της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, στο οποίο κέρδισε με 4-0 με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και να μπει από νωρίς στις ράγες ενός άνετου διπλού. Στο 1.98 να σκοράρει η ΑΕΚ και στα δύο ημίχρονα.

Τέλος, η ΑΕΚ γνωρίζει ότι η άμυνα και τα συνολικά γκολ ίσως παίξουν ρόλο σε ισοβαθμίες και το ματς με το Βόλο μοιάζει ιδανικό για να μην παραβιαστεί η εστία του Αθανασιάδη. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν σκοράρει ακόμα στα playoffs και η «Ένωση» μπορεί να κερδίσει χωρίς να δεχτεί γκολ στο 1.66.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X