Χαποέλ Ιερουσαλήμ - ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών

Χαποέλ Ιερουσαλήμ - ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή και έχασε από την Χαποέλ

Το πολύ κακό πρώτο δεκάλεπτο στοίχησε στην ΑΕΚ που δεν μπόρεσε να κάνει άλλη μια μεγάλη ανατροπή. Με μόλις δύο παίκτες σε καλή βραδιά ήταν δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε στο όριο του φάουλ.

Μπρίντον Λεμάρ: O Αμερικανός έκανε την χειρότερη του εμφάνιση με την φανέλα της ΑΕΚ, μένοντας άποντος και υποπίπτοντας σε τέσσερα εύκολα λάθη. Ήταν εμφανές ότι η πίεση που δέχτηκε, χάλασε το μυαλό του και δεν μπόρεσε να σκεφτεί καθαρά.

Αϊζάια Μάιλς: Πάλι λίγα πράγματα από τον Αμερικανό, έβαλε δύο σουτ, πήρε κάποια ριμπάουντ αλλά περιμένει περισσότερα η ΑΕΚ από αυτόν.

Πιέρ Οριόλα: Κακή εμφάνιση από τον Ισπανό που δεν μπόρεσε να βοηθήσει ούτε στην άμυνα ούτε στην επίθεση. Γενικά δεν έμοιαζε να του ταιριάζει ο αγώνας αφού απέναντι του είχε πολύ αθλητικά και δυνατά παιδιά που δεν μπορούσε να ματσάρει.

Δημήτρης Φλιώνης:  Δυσκολεύτηκε πολύ από την πίεση των Ισραηλινών, έκανε και αυτός λάθη σε μια μάλλον μέτρια εμφάνιση αφού δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες.

Κένι Γουίλιαμς: Ο Γουίλιαμς έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του σε τρομερή κατάσταση. Είναι το δεύτερο σερί παιχνίδι που κράτησε μόνος του την ΑΕΚ για μεγάλο διάστημα και δείχνει ότι στην τελική ευθεία θα είναι από τους πρωταγωνιστές.

Κώστας Παπαδάκης: Πολύ θετική η παρουσία του Παπαδάκη, που μπήκε σε ένα δύσκολο διάστημα του αγώνα και βοήθησε άμεσα την ΑΕΚ να επιστρέψει στο παιχνίδι, ενώ για μια ακόμα φορά ξεχάστηκε στον πάγκο στο 2ο ημίχρονο, παρά το +11 που είχε η Ένωση όσο βρισκόταν στο παρκέ.

Άλεξ Μάντσεν: Ο Μάντσεν έπαιξε μόλις 20 δευτερόλεπτα, κατάφερε να κάνει ένα χαζό φάουλ και δεν ξαναπάτησε παρκέ.

Βλάντο Γιάνκοβιτς: Ο Βλάντο πάλεψε πολύ στον αγώνα, τελείωσε τις λίγες φάσεις που του επέτρεψαν να πάρει, μάζεψε ριμπάουντ και γενικότερα ήταν από τους διακριθέντες.

Βασίλης Ξανθόπουλος: Κακή εμφάνιση για τον Ξανθόπουλο που απέναντι σε αυτούς τους γκαρντ ήταν δεδομένο ότι θα είχε μειονέκτημα.

Αντώνης Κόνιαρης: Ο Κόνιαρης μπήκε για να βοηθήσει αμυντικά, μετά το πρώτο δεκάλεπτο, έπαιξε μόλις 5 λεπτά και δεν ξαναμπήκε.

Κωστής Γόντικας: Ξεκίνησε στην πεντάδα για 5 λεπτά και μετά είδε όλο το ματς από τον πάγκο.

Ακίλ Μίτσελ: Καλή εμφάνιση από τον Μίτσελ που πάλεψε με όλη την frontline της Χαποέλ, έσβησε στην κυριολεξία τον Χάνκινς που θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ψηλούς του BCL και αν ήταν λίγο πιο εύστοχος στα τρίποντα, θα ήταν αψεγάδιαστος.

Ηλίας Καντζούρης: Η ομάδα του μπήκε σχεδόν υπνωτισμένη στο πρώτο δεκάλεπτο, σαν να μην περίμενε τι θα αντιμετωπίσει, όμως στην συνέχεια αργά και μεθοδικά επέστρεψε στο σκορ. Προκαλεί απορία η εμμονή σε κάποιους παίκτες όταν δεν βρίσκονται σε καλή μέρα, όπως και ο παραγκωνισμός του Παπαδάκη που είναι πάντα θετικός όταν παίζει. Παρόλα αυτά έδειξε ότι ξέρει πως να βραχυκυκλώσει την Χαποέλ και να την κερδίσει.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X