Άγριο κράξιμο Μποροβήλου στους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης, τέλος ο Ριέρα!

Άγριο κράξιμο Μποροβήλου στους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης, τέλος ο Ριέρα!
Photo Credits: INTIME

Άγριο κράξιμο Μποροβήλου στους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νέα ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Ιωνικό, αλλά κυρίως η συνεχιζόμενη κακή εικόνα που δείχνει η ομάδα στη σεζόν και κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια, έφερε… αντιδράσεις!

Ο Γιώργος Μποροβήλος βρέθηκε στην προπόνηση των Αρκάδων, όπου μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, τους απευθύνθηκε σε έντονο ύφος αφού θέλησε να τους επιστήσει την προσοχή ως το φινάλε της σεζόν, ζητώντας τους να τελειώσουν τη χρονιά με θετικά αποτελέσματα.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Αστέρα τα… έχωσε για τα καλά στους παίκτες, λέγοντάς τους πως δείχνουν αδιαφορία και παρότι η ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη τη σωτηρία της και μαθηματικά, η εικόνα τους μέσα στο γήπεδο είναι κακή.

Τους γνωστοποίησε πως άπαντες πρέπει να σέβονται την ιστορία της ομάδας και δεν μπορούν να… παίζουν με τους ιδιοκτήτες, Μπάκο και Καϋμενάκη, οι οποίοι φροντίζουν να μην λείπει τίποτα από το ποδοσφαιρικό τμήμα και να είναι σωστοί σε όλες τις υποχρεώσεις τους!

Παρόλα αυτά, η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης δεν έμεινε εκεί. Το ξεσκαρτάρισμα ενόψει της νέας σεζόν ξεκίνησε ήδη και ο πρώτος που… πληρώνει το μάρμαρο για την κάκιστη πορεία της ομάδας είναι ο Αντριάν Ριέρα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν έχει την αναμενόμενη απόδοση τη φετινή σεζόν, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. Ωστόσο, όπως του ανακοινώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώνεται άμεσα.

Στη διοίκηση είναι ικανοποιημένοι από τον χαρακτήρα και την παρουσία του τα περασμένα χρόνια στον Αστέρα, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι ευχαριστημένοι με τα πεπραγμένα του τη φετινή σεζόν! Ο Ριέρα είναι ο πρώτος που αποχωρεί, δείγμα του ότι στους Αρκάδες δεν μπορούν να δεχτούν την κάκιστη εικόνα της ομάδας, ενώ δεν θα είναι ο μοναδικός που θα φύγει…

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X