Χάποελ Ιερουσαλήμ: Πλήρης και με τον κόσμο στο πλευρό της κόντρα στην ΑΕΚ

Χάποελ Ιερουσαλήμ: Πλήρης και με τον κόσμο στο πλευρό της κόντρα στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την πρώτη «μάχη» των προημιτελικών του BCL κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ (04/04, 21:00) που έχει λευκό απουσιολόγιο

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την πρώτη «μάχη» των προημιτελικών του BCL κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ (04/04, 21:00), με την ομάδα από το Ισραήλ να έχει λευκό απουσιολόγιο και μαζική στήριξη από τους φιλάθλους της.

Η πρώτη «μάχη» των προημιτελικών, για την ΑΕΚ, είναι προ των πυλών. Η Ένωση αντιμετωπίζει την Χάποελ Ιερουσαλήμ, του Αλεκσάνταρ Ντζίκιτς, στην Pais Arena και θέλει να παλέψει για το «διπλό» που θα την φέρει επικεφαλής στο… κυνήγι της πρόκρισης στο Final 4.

Η Ένωση θα έχει δύσκολη αποστολή, απέναντι σε μια «γεμάτη» αντίπαλο, που στο παιχνίδι κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Κυριακή, γνώρισε την ήττα μεν με 74-88, ωστόσο έκανε ροτέισιον, στοχεύοντας ξεκάθαρα στο να είναι άπαντες έτοιμοι και υγιείς στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Αλεκσάνταρ Ντζίκιτς δεν είχε στη διάθεσή του τους Σπίντι Σμιθ και Λεβάι Ράντολφ στο παιχνίδι της Κυριακής, λόγω του περιορισμού στους ξένους στο πρωτάθλημα Ισραήλ, ωστόσο αμφότεροι υπολογίζονται κανονικά για το παιχνίδι της Τρίτης, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του. Ο Σέρβος προπονητής έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το παιχνίδι του BCL, την ίδια ώρα που η Χάποελ θα έχει και τον… έκτο παίκτη στο πλευρό της.

Η Pais Arena αναμένεται να έχει παλμό για ακόμα ένα παιχνίδι. Πάνω από 8.000 φίλοι της Χάποελ αναμένεται να πάρουν θέση στο κλειστό, σε ένα παιχνίδι που και η ΑΕΚ θα έχει στήριξη από τον κόσμο της, καθώς περίπου 100 φίλοι της ομάδας θα βρεθούν στην Ιερουσαλήμ δίπλα στους παίκτες του Ηλία Καντζούρη.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X