«Μπήκε» ο Νάσμπεργκ στον ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού

«Μπήκε» ο Νάσμπεργκ στον ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού
Photo Credits: INTIME

Με Νάσμπεργκ ο ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει στον ΠΑΟΚ και, γενικότερα, τις ομάδες που συμμετέχουν στα Play Off της Super League. Οι «ασπρόμαυροι» αφήνουν πίσω τους την ήττα από την ΑΕΚ και στρέφουν την προσοχή τους στο επόμενο ντέρμπι, αυτό με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (Τετάρτη 5/4, 21:00), για την 3η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι έβγαλαν ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης με προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας και οικογενειακό δίτερμα.

Στα ευχάριστα για τον Ρουμάνο τεχνικό, το γεγονός ότι ο Ίβαν Νάσμπεργκ συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Αντίθετα, ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε με ατομικό και ο Τόμας Κεντζιόρα ακολούθησε θεραπεία.

Την Τρίτη (4/4), οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για Αθήνα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X