H Ακαδημία της ΑΕΚ επισκέφτηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Κορωπί (ΦΩΤΟ)

H Ακαδημία της ΑΕΚ επισκέφτηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Κορωπί (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών της δραστηριοτήτων, η Ακαδημία της ΑΕΚ πραγματοποίησε επίσκεψη την περασμένη εβδομάδα στον νέο πολυχώρο του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Κορωπί.

Τα τμήματα Κ11-10 και Κ12, συνοδευόμενα από τους προπονητές τους Βασίλη Παπαδημητρίου και Στέλιο Ορφανίδη αντίστοιχα, πέρασαν ευχάριστα μία μέρα επιμόρφωσης, ψυχαγωγίας και πρόληψης.

Αρχικά ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο του «ΧτΠ» κ. Κώστα Γιαννόπουλο τον λόγο δημιουργίας του οργανισμού και τις πράξεις του, ενώ στη συνέχεια ενημερώθηκαν για τα προγράμματα «Παρέμβαση, πρόληψη και ευαισθητοποίηση», «Ασφάλεια στο διαδίκτυο», «Γνωριμία με εκπαιδευμένα σκυλιά-διασώστες», «Κινητό πλανητάριο» και «Πρωταπριλιά, πέρα από την πλάκα», ενώ έκαναν και προληπτικές ιατρικές εξετάσεις.

Στο τέλος της επίσκεψης, αυτό που έμεινε σε όλους ήταν το πόσο σημαντικό είναι να ενταχθεί στην καθημερινότητά μας η πρόληψη και ο εθελοντισμός. Στο τέλος της επίσκεψης ανανεώθηκε το ραντεβού με το «Χαμόγελο» σε κάτι πιο ενεργό για την Ακαδημία μας.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X