ΑΕΚ: Θα μείνει... μυστήριο τι εμπνεύστηκε ο Κουλμπάκοφ για να ακυρώσει το γκολ του Αμραμπατ - Η σιωπή ενοχής του Λευκορώσου!

ΑΕΚ: Θα μείνει... μυστήριο τι εμπνεύστηκε ο Κουλμπάκοφ για να ακυρώσει το γκολ του Αμραμπατ - Η σιωπή ενοχής του Λευκορώσου!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε έντονα προς τον διαιτητή, όμως κανείς εκ της διαιτητικής ομάδας δεν είχε απάντηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα». Την φράση αυτή ενστερνίστηκε ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ τόσο κατά το σφύριγμα μυστήριο πριν το γκολ του Νόρντιν Άμραμπατ, όσο και κατά τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ΑΕΚ στο ημίχρονο.

Ακόμα και σήμερα απάντηση δεν υπάρχει για το σφύριγμα του Λευκορώσου… elite διαιτητή. Απάντηση δεν υπήρξε ούτε από τον ίδιο τον διαιτητή και μάλιστα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις χρονικά.

Στο ημίχρονο όταν υπήρξαν πολύ έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Ένωσης, ο Κουλμπάκοφ και οι βοηθοί του δεν είπαν κουβέντα προς τους «κιτρινόμαυρους». Δεν έδωσαν… στίγμα ούτε με κάποια κίνηση του σώματος τους, ενώ ούτε και ο τέραρτος διαιτητής μπορούσε να διαφωτίσει τους «κιτρινόμαυρους». Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες και σε εκείνον, χωρίς να είναι σε θέση να πει κάτι συγκεκριμένο για την απόφαση του διαιτητή.

Μετά το τέλος του αγώνα και λίγο πριν αποχωρήσουν από την Τούμπα, οι άνθρωποι της ομάδας πήγαν στον διαιτητή πολύ ήρεμα και του ζήτησαν χωρίς ένταση και πολύ ευγενικά, έστω και τότε να τους εξηγήσει τι ακριβώς έδωσε. Ο Κουλμπάκοφ και πάλι δεν είπε τίποτα, απλά αυτή τη φορά έκανε μια χαρακτηριστική κίνηση με τους ώμους σα να λέει πως δεν ξέρει ούτε ο ίδιος.

«Μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ τι σφύριξε» λένε από την ΑΕΚ για τον απερίγραπτο αυτόν διαιτητή!

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X