Τσέφεριν για το σκάνδαλο με Μπαρτσελόνα: «Από τις πιο σοβαρές υποθέσεις που έχω δει»

Τσέφεριν για το σκάνδαλο με Μπαρτσελόνα: «Από τις πιο σοβαρές υποθέσεις που έχω δει»
Photo Credits: INTIME

Θέση αναφορικά με τις πληρωμές της Μπαρτσελόνα στον αρχιδιαιτητή Νεγκέιρα πήρε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει σχετικά με τις πληρωμές της Μπαρτσελόνα προς τον Χοσέ Μαρία Eνρίκεθ Νεγκρέιρα, εκτός από την σχετική έρευνα προκάλεσε και την πρώτη επίσημη τοποθέτηση του Αλεξάντερ Τσέφεριν επί του θέματος.

Ως γνωστόν, η αρμόδια επιτροπή της UEFA άνοιξε φάκελο έρευνας για πιθανή παραβίαση των κανονισμών της ομοσπονδίας από τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι είχαν προσλάβει τον Ισπανό αξιωματούχο την περίοδο που εκείνος ήταν και στην επιτροπή διαιτησία.

Με τον ισχυρό άνδρα της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να τοποθετείται σε σλοβένικο Μέσο για την υπόθεση.

«Με έχουν ενημερώσει ότι πρόκειται για μια πραγματικά σοβαρή υπόθεση. Τόσο σοβαρή που, κατά την γνώμη μου, είναι από τις πιο σοβαρές που έχω δει στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ, όμως, να κάνω κανένα άλλο σχετικό σχόλιο για δύο λόγους. Πρώτον, επειδή έχουμε μια πειθαρχική επιτροπή που έχει αναλάβει το ζήτημα και δεύτερον διότι δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για την υπόθεση» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της UEFA.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X