Νιούκαστλ: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάντισον

Νιούκαστλ: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάντισον
Photo Credits: INTIME

Η Νιούκαστλ κινείται για την απόκτηση του Μάντισον παρά το ενδιαφέρον των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζέιμς Μάντισον και Λέστερ φαίνεται πως οδεύουν σε διαζύγιο με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό να βρίσκεται πολύ κοντά στη Νιούκαστλ, η οποία έχει κάνει κίνηση από πέρυσι για την απόκτησή του.

Αν και στην Λέστερ έχουν γίνει προσπάθειες για ανανέωση του Άγγλου χαφ, ο ίδιος φαίνεται να επιθυμεί να αποχωρήσει, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2024. Στο κυνήγι για την απόκτησή του έχουν βρεθεί η Λίβερπουλ αλλά και η Μάντσεστερ Σίτι. Όμως αυτή που φαίνεται να κατέχει τα πρωτεία είναι η Νιούκαστλ.

Οι «καρακάξες» κατέθεσαν πέρυσι πρόταση ύψους 50 εκατομμυρίων για τον 26χρονο η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή. Όπως ακούγεται τώρα στο νησί, μια προσφορά που θα αγγίζει τα 60-70 εκατομμύρια θα είναι αρκετή ώστε να οριστικοποιηθεί το deal.

Ο Μάντισον ξεκίνησε τη καριέρα του στην Κόβεντρι για να μεταβεί στη Νόριτς το 2016. Εκεί δόθηκε δανεικός πίσω στη Κόβεντρι, και έπειτα στην Αμπερντίν για να πάρει το 2018 τη μεταγραφή του στην Λέστερ όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα. Στα πέντε χρόνια του στην ομάδα έχει αγωνιστεί 154 φορές έχοντας σκοράρει 42 τέρματα. Παράλληλα μετρά και δύο συμμετοχές με την εθνική Αγγλίας.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X