Τέλος ο Πότερ από την Τσέλσι!

Τέλος ο Πότερ από την Τσέλσι!
Photo Credits: INTIME

Η εποχή του Γκρέιαμ Πότερ στην Τσέλσι έλαβε τέλος, με τους μπλε να ανακοινώνουν το διαζύγιο με τον Άγγλο τεχνικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ούτε μισή σεζόν δεν κατάφερε να κλείσει ο Γκρέιαμ Πότερ στον πάγκο της Τσέλσι. Ο Άγλος τεχνικός που έγινε το φθινόπωρο η ακριβότερη μετακίνηση προπονητή στην ιστορία είδε την πόρτα της εξόδου από τους μπλε, που με μία… πολύ προσεκτική ανακοίνωση δεν αναφέρουν για απόλυση, αλλά για αποχώρηση: «Η Τσέλσι ανακοινώνει ότι ο Γκρέιαμ Πότερ αποχώρησε από το κλαμπ.

Ο Γκρέιαμ συμφώνησε να συνεργαστεί με το κλαμπ για να διευκολύνει μία ομαλή μετάβαση. Στην εποχή του στην ομάδα ο Γκρέιαμ μας πήγε στα προημιτελικά του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουμε την Ρεάλ Μαδρίτης», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση των Λονδρέζων.

Αυτός που αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού είναι ο Ισπανός παλιός μπακ της Μπράιτον Μπρούνο Σαλτορ, ο οποίος ήταν βοηθός του Πότερ στην Μπράιτον.

Η Πότερ κέρδισε μόλις 3 από τα 11 παιχνίδια στην Premier League ως τεχνικός της Τσέλσι, η οποία βρίσκεται στην 11η θέση και χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να προλάβει ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X