Έξαλλοι στον πάγκο της ΑΕΚ για την ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ στην Τούμπα! (ΦΩΤΟ)

Έξαλλοι στον πάγκο της ΑΕΚ για την ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ στην Τούμπα! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το ακυρωθέν γκολ του Άμραμπατ στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα έφερε έντονες διαμαρτυρίες!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο διαιτητής Κουλμπάκοφ ακύρωσε καθαρό γκολ της ΑΕΚ με τον Άμραμπατ στο 7′ και αλλοιώνει εξ’ αρχής το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η φάση είναι πεντακάθαρη, δεν υπάρχει καμία παράβαση και επί της ουσίας αποτελεί ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

Ο πάγκος της ΑΕΚ και δη ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι γκολ ακυρώθηκε, με αποτέλεσμα να υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες!

Δείτε φωτογραφίες από τον πάγκο της ΑΕΚ:

Έξαλλοι στον πάγκο της ΑΕΚ για την ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ στην Τούμπα! (ΦΩΤΟ) Έξαλλοι στον πάγκο της ΑΕΚ για την ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ στην Τούμπα! (ΦΩΤΟ) Έξαλλοι στον πάγκο της ΑΕΚ για την ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ στην Τούμπα! (ΦΩΤΟ) Έξαλλοι στον πάγκο της ΑΕΚ για την ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ στην Τούμπα! (ΦΩΤΟ) Έξαλλοι στον πάγκο της ΑΕΚ για την ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ στην Τούμπα! (ΦΩΤΟ) Έξαλλοι στον πάγκο της ΑΕΚ για την ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ στην Τούμπα! (ΦΩΤΟ) Έξαλλοι στον πάγκο της ΑΕΚ για την ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ στην Τούμπα! (ΦΩΤΟ) Έξαλλοι στον πάγκο της ΑΕΚ για την ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ στην Τούμπα! (ΦΩΤΟ) Έξαλλοι στον πάγκο της ΑΕΚ για την ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ στην Τούμπα! (ΦΩΤΟ) Έξαλλοι στον πάγκο της ΑΕΚ για την ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ στην Τούμπα! (ΦΩΤΟ) Έξαλλοι στον πάγκο της ΑΕΚ για την ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ στην Τούμπα! (ΦΩΤΟ)

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X