Η ώρα της δίκης με κίνδυνο τη φυλακή: Κι όμως, όλα δουλεύουν ρολόι για τον Τραμπ…

Η ώρα της δίκης με κίνδυνο τη φυλακή: Κι όμως, όλα δουλεύουν ρολόι για τον Τραμπ…

Το τέλειο προφίλ για το κοινό στο οποίο στοχεύει χτίζει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ το 2016 υπήρξε μια αληθινή τομή για τις ΗΠΑ – και κατ’ επέκταση για ολόκληρο τον πλανήτη: άλλωστε κυβερνήσεις που αποτέλεσαν μια παραλλαγή της τραμπικής ξεπήδησαν σε όλο τον κόσμο τα επόμενα χρόνια. Η τομή αυτή έχει να κάνει με τη μετουσίωση της ακροδεξιάς σε μια πραγματική κυβερνητική δύναμη και όχι σε μια τάση που θεωρείται ακραία και άρα περιορισμένων δυνατοτήτων.

Και αν η πτώση του Τραμπ από την εξουσία υπήρξε μια βαθιά ανάσα, ο «τραμπισμός» που εκδηλώθηκε άπειρες φορές στη δημόσια ζωή των ΗΠΑ έκτοτε -με χαρακτηριστικότερη στιγμή το ιστορικό πλέον ντου των οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλειο ενάντια στην ορκομωσία του Μπάιντεν- έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως το παιχνίδι για τα όσα εκπροσωπεί ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει χαθεί και η δεδομένη υποψηφιότητά του στις επόμενες εκλογές των ΗΠΑ εγκυμονεί μεγάλες πιθανότητες για την επιστροφή του στην εξουσία.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X