Ναντ: Ο Κομπουαρέ άφησε εκτός αποστολής παίκτη που αρνήθηκε να σπάσει τη νηστεία για το Ραμαζάνι

Ναντ: Ο Κομπουαρέ άφησε εκτός αποστολής παίκτη που αρνήθηκε να σπάσει τη νηστεία για το Ραμαζάνι
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Ναντ, Αντουάν Κομπουαρέ άφησε εκτός αποστολής παίκτη που αρνήθηκε να σπάσει τη νηστεία για το Ραμαζάνι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Ναντ, Αντουάν Κομπουαρέ έμεινε πιστός στις αρχές του και άφησε εκτός αποστολής τον Αλγερινό του μπακ, Ζαουέν Χατζάν, καθώς ο τελευταίος αρνήθηκε να σπάσει τη νηστεία για το Ραμαζάνι ανήμερα του αγώνα.

Η περίοδος του Ραμαζανιού επηρεάζει κάθε σεζόν το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η πλειονότητα των Μουσουλμάνων παικτών ασκούν την καθιερωμένη νηστεία τους για έναν μήνα, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η κατανάλωση οποιασδήποτε τροφής ή ποτού από την ανατολή ως τη δύση του ηλίου.

Τα τελευταία χρόνια τα κορυφαία πρωταθλήματα ευαισθητοποιούνται ολοένα και περισσότερο για την ιερή αυτή παράδοση μερίδας των ποδοσφαιριστών τους, αλλά δεν έχουν όλοι τα ίδια κριτήρια αξιολόγησης. Όπως συμβαίνει με τον Αντουάν Κομπουαρέ, τον προπονητή της Ναντ, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Αλγερινό αριστερό μπακ, Ζαουέν Χατζάν από το παιχνίδι με τη Ρεμς (2/4, 16:00).

Ο τελευταίος αρνήθηκε να σπάσει τη νηστεία για το Ραμαζάνι την ημέρα του αγώνα κι έτσι ο Γάλλος τεχνικός δεν δίστασε να τον θέσει εκτός, παρά το ότι πρόσφατα αγωνίστηκε εν μέσω Ραμαζανιού στον αγώνα της εθνικής Αλγερίας κόντρα στον Νίγηρα.

Ουσιαστικά έκανε πράξη μια βασική αρχή του από τα χρόνια του στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που αποκλείει παίκτη του από την αποστολή εν καιρώ νηστείας. Μάλιστα, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ο ίδιος δήλωσε πως συζήτησε με τους παίκτες του, αφήνοντας να εννοηθεί πως τους πληροφόρησε για ένα τέτοιο ενδεχόμενο:

«Συνάντησα όλους τους Μουσουλμάνους παίκτες της ομάδας. Συζητήσαμε. Δουλεύουμε για το καλύτερο και συχνά αυτό συμβαίνει. Θέλουμε να παίζουν κάθε σαββατοκύριακο οι παίκτες που είναι στην καλύτερη κατάσταση για να οδηγήσουν την ομάδα στη νίκη».

Τάσος Καπετανάκος: Η ΑΕΚ μετά τη διακοπή, οι στόπερ και ο αντιπρόεδρος
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X