Η «μάχη» της παραμονής: Το πρόγραμμα των Λαμία, ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικού, Λεβαδειακού

Η «μάχη» της παραμονής: Το πρόγραμμα των Λαμία, ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικού, Λεβαδειακού
Photo Credits: INTIME

Η «μάχη» της παραμονής, αυτό είναι το πρόγραμμα των Λαμία, ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικού, Λεβαδειακού μέχρι το φινάλε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λαμία έβαλε από κάτω τον ΠΑΣ Γιάννινα που πλέον έμπλεξε για τα καλά, ο Ιωνικός βρίσκεται στο «-2» από την παραμονή του και ο Λεβαδειακός «υποχώρησε» στο «-4».

«Φωτιά» πήρε πλέον η ουρά της Stoiximan Super League, μετά και την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής των play-outs. Οπου η μεγάλη κερδισμένη ήταν η Λαμία καθώς επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και ντουμπλάρισε τις νίκες της στο μίνι πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ετσι έφτασε τους 23 βαθμούς και «έπιασε» τον ΠΑΣ Γιάννινα που από την πλευρά του έχασε (1-0) στους «Ζωσιμάδες» από τον ΟΦΗ και παραμένει χωρίς πόντο στο τουρνουά, ενώ επειδή στο «Αθανάσιος Διάκος» «έχουν» τη μεταξύ τους ισοβαθμία η Λαμία «σκαρφάλωσε» πλέον στην 11η θέση και έβαλε τρία clubs από κάτω της.

Ωστόσο δεν απέκτησε μαξιλαράκι ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού αφού ο Ιωνικός κέρδισε (1-0) τον Αστέρα Τρίπολης και ανέβηκε στους 21, όπου πλέον βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής (-2) από δύο ομάδες.

Αντίθετα ο Λεβαδειακός ύστερα από το 1-1 που παραχώρησε στον Ατρόμητο βρέθηκε μόνος ουραγός και παράλληλα η «σωτηρία» του βρίσκεται πια στο «-4», ενώ πριν τις σημερινές (1/4) αναμετρήσεις ήταν στο «-2» από την 12η θέση (υπενθυμίζουμε πως φέτος δεν υπάρχουν μπαράζ αλλά υποβιβάζονται απευθείας οι δύο τελευταίοι).

Ας δούμε λοιπόν τα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια των τεσσάρων ομάδων που κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό, όπου μεταξύ άλλων το άλλο Σάββατο (8/4) παίζουν όλοι εκτός. Πάντως μετά τα αποψινά αποτελέσματα ο 29άρης Παναιτωλικός και ο 28άρης Αστέρας Τρίπολης ίσως αρχίσουν να μην αισθάνονται όσο άνετα.

Λαμία, 23 βαθμοί
ΟΦΗ*
Ατρόμητος
Αστέρας Τρ.*
Λεβαδειακός
Ιωνικός*

ΠΑΣ Γιάννινα, 23 βαθμοί
Ατρόμητος*
Παναιτωλικός
Ιωνικός*
Αστέρας Τρ.
Λεβαδειακός*

Ιωνικός, 21 βαθμοί
Παναιτωλικός*
Λεβαδειακός*
ΠΑΣ Γιάννινα
ΟΦΗ*
Λαμία

Λεβαδειακός, 19 βαθμοί
Αστέρας Τρ.*
Ιωνικός
Παναιτωλικός*
Λαμία*
ΠΑΣ Γιάννινα

Οπου * οι εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X