Μπάγερν: Καν και Ματέους τσακώθηκαν στον αέρα πριν από τον θρίαμβο κόντρα στην Ντόρτμουντ

Μπάγερν: Καν και Ματέους τσακώθηκαν στον αέρα πριν από τον θρίαμβο κόντρα στην Ντόρτμουντ
Photo Credits: INTIME

Όλιβερ Καν και Λόταρ Ματέους τσακώθηκαν στον αέρα του Sky για τον τρόπο που απολύθηκε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν από την Μπάγερν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλιβερ Καν και Λόταρ Ματέους τσακώθηκαν στον αέρα του Sky για τον τρόπο που απολύθηκε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν από την Μπάγερν, στο pregame show του Klassiker κόντρα στην Ντόρτμουντ.

Το ντεμπούτο του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν συνδυάστηκε με θρίαμβο στο Klassiker κόντρα στην Ντόρτμουντ που επανέφερε τους πρωταθλητές στην κορυφή της Bundesliga.

Λίγη ώρα νωρίτερα όμως το κλίμα στους Βαυαρούς δεν ήταν ιδανικό, αφού τσακώθηκαν στον αέρα του Sky δύο θρύλοι, πρώην αρχηγοί και πρώην συμπαίκτες της ομάδας, με τον έναν να αποτελεί τον τρέχοντα CEO της και τον άλλον σχολιαστή του γερμανικού καναλιού. Όλιβερ Καν και Λόταρ Ματέους είχαν μια πολύ δυνατή διαφωνία για τον τρόπο που απολύθηκε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, χωρίς κανείς από τους δύο να κάνει πίσω, παρότι σε λίγα λεπτά θα άρχιζε ένα κομβικό παιχνίδι με νέο πρόσωπο στον πάγκο της αγαπημένης ομάδας τους.

Ο Ματέους αμφισβήτησε την ηθική του τρόπου με τον οποίο ο Νάγκελσμαν έμαθε ότι θα αποτελούσε παρελθόν για το σύλλογο, αφού η πρώτη ενημέρωσή του έγινε μέσω των ΜΜΕ. Ο Νάγκελσμαν βρισκόταν για σκι όντας σε άδεια λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων για τις εθνικές ομάδες, με συνέπεια να μην βρίσκεται στο Μόναχο.

“Σίγουρα κανείς από την Μπάγερν είχε την ευθύνη για τη διαρροή. Δεν είμσαστε αυτόχειρες. Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι το πρώτο πρόσωπο που έπρεπε να το μάθει ήταν ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Δεν θέλεις να πεις σε έναν προπονητή από το τηλέφωνο ότι σταματάει. Τουλάχιστον, δεν είναι αυτό το στιλ μου και δεν είναι ούτε το στιλ της Μπάγερν”, σημείωσε ο Καν.

Κατόπιν, ο Καν έστρεψε τα βέλη του στον Ματέους που υποστήριξε ότι αμφισβητείται το νόημα του μότο του συλλόγου (που συνοδεύεται από 16 αρχές), το Mia San Mia (“Είμαστε Αυτοί που Είμαστε”): “Σε ρωτάω Λόταρ. Τι εννοείς πραγματικά με το Mia San Mia, όταν πάντα υποθέτεις ότι δεν ισχύει πλέον το Mia San Mia; Απλά το τοποθετείς εκεί και ο καθένας μπορεί να επιλέξει τι σημαίνει”.

“Όλιβερ, δεν κάνω προσωπικό πόλεμο εναντίον σου. Μπορείς να με καλέσεις οποιαδήποτε στιγμή. Γνωρίζω κόσμο στην Μπάγερν που ίσως δεν ξέρεις ούτε εσύ και τους μιλάω. Δεν είπα ότι πηγαίνει προς το χειρότερο, αλλά ότι διαφοροποιείται”, ήταν η απάντηση του Ματέους.

Ο Καν δεν άφησε ούτε αυτά τα λόγια να πέσουν κάτω: “Ίσως κάποιος από εμάς υποφέρει από προβλήματα μνήμης. Ακόμα και στην εποχή μας -ίσως μπορείς να θυμηθείς- πάντα υπήρχαν αποφάσεις που δεν ήταν εύκολες και οι οποίες -και αυτό είναι το πιο σημαντικό- έπρεπε να ληφθούν για την επιτυχία του συλλόγου. Και αυτές δεν ήταν πάντα δημοφιλείς. Αλλά γι’ αυτήν την υπόνοια ότι δεν διατηρούμε το στιλ της Μπάγερν, θα ήμουν πολύ, πολύ προσεκτικός”.

“Γνωρίζω ότι ο Όλιβερ Καν λέει ψέματα. Ήθελε απλά να μας αποσπάσει από τα προβλήματά του και γι’ αυτό μου επιτέθηκε. Όμως ήμουν προετοιμασμένος γι’ αυτό. Λέω απλά αυτά που ακούω, βλέπω και αισθάνομαι. Η χρονολογική σειρά που περιγράφηκε από τον Καν δεν ταιριάζει”, δήλωσε ο Ματέους στο ημίχρονο, σχολιάζοντας το πότε έμαθε ο Νάγκελσμαν για την απομάκρυνσή του.

Μάλιστα, το Sky παρουσίασε και μια δήλωση του ατζέντη του Νάγκελσμαν, σύμφωνα με την οποία ο Γερμανός τεχνικός επιβεβαίωσε ότι έμαθε για την εξέλιξη μέσω των ΜΜΕ. Το κανάλι επικοινώνησε για το θέμα και με τον αθλητικό διευθυντή της Μπάγερν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, όμως δεν έλαβε απάντηση. “Αυτό τα λέει όλα. Δεν θα πω κάτι περισσότερο για τον Όλιβερ Καν”, κατέληξε ο Ματέους.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X