ΑΕΚ: Ο Μακεδονικός έδωσε το γήπεδο του για προπόνηση και υποδέχτηκε θερμά την γυναικεία ομάδα βόλεϊ (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Ο Μακεδονικός έδωσε το γήπεδο του για προπόνηση και υποδέχτηκε θερμά την γυναικεία ομάδα βόλεϊ (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε σήμερα την τελευταία της προπόνηση πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Μακεδονικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο κλειστό του Μακεδονικού πραγματοποίησε την αποψινή τελευταία της προπόνηση προπόνηση, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, που αύριο (02/04) κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Volley League.

Η υποδοχή που επιφύλαξαν οι άνθρωποι του Μακεδονικού ήταν μοναδική, με τις αθλήτριες και τον προπονητή της ΑΕΚ να μιλάνε με τους μικρούς αθλητές της ομάδας της Θεσσαλονίκη!
Η ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Μακεδονικού για την υπέροχη φιλοξενία.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΑΕΚ: Ο Μακεδονικός έδωσε το γήπεδο του για προπόνηση και υποδέχτηκε θερμά την γυναικεία ομάδα βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ο Μακεδονικός έδωσε το γήπεδο του για προπόνηση και υποδέχτηκε θερμά την γυναικεία ομάδα βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ο Μακεδονικός έδωσε το γήπεδο του για προπόνηση και υποδέχτηκε θερμά την γυναικεία ομάδα βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ο Μακεδονικός έδωσε το γήπεδο του για προπόνηση και υποδέχτηκε θερμά την γυναικεία ομάδα βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ο Μακεδονικός έδωσε το γήπεδο του για προπόνηση και υποδέχτηκε θερμά την γυναικεία ομάδα βόλεϊ (ΦΩΤΟ)

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X