ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 78-72 (ΤΕΛΙΚΟ)

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 78-72 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Ζωντανά από το enwsi.gr το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία

Η ΑΕΚ φιλοξενείται απόψε ( 19:15 ΕΡΤ3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο αγώνας για την ΑΕΚ είναι κομβικής σημασίας, καθώς θέλει μόνο νίκη για όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα και πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση.

Η ΑΕΚ αυτήν την στιγμή έχει ρεκόρ 12-8, ενώ ο ΠΑΟΚ 11-9, με το πλεονέκτημα όμως ότι την έχει κερδίσει στα Λιόσια στο πρώτο γύρο και θα υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας. Με μία αγωνιστική να απομένει, πιθανή νίκη της ΑΕΚ σήμερα, βγάζει εκτός τετράδας τον ΠΑΟΚ οριστικά. Αντίθετα με ήττα της Ένωσης, τα πράγματα δυσκολεύουν, αφού μετά θα πρέπει να αναζητήσει νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό στα Λιόσια.

Ο Ηλίας Καντζούρης έχει ξανά να αντιμετωπίσει νέα προβλήματα καθώς ο Λεμάρ αποκόμισε έναν τραυματισμό στο δάκτυλο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον σημερινό αγώνα, με την σκέψη να προστατευτεί για την κρίσιμη αναμέτρηση της Τρίτης απέναντι στην Χαποέλ. Από την άλλη, για τον ΠΑΟΚ αμφίβολος είναι ο Χρήστος Σαλούστρος που δεν προπονήθηκε χθες.

Πριν από την αναμέτρηση, θα τιμηθεί ο μεγάλος Μπάνε Πρέλεβιτς, με την φανέλα του να αποσύρεται από την ομάδα του ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάμε ότι ο Μπάνε τίμησε και τα χρώματα της Ένωσης με την οποία έφτασε και στον τελικό της Ευρωλίγκας το 1998.

LIVE το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Παρακολουθήστε ζωντανά από το enwsi.gr το ματς της ΑΕΚ

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X