Η ΑΕΚ τους έβαλε στα... δίχτυα, ανατροπή δίχως καν να σκοράρει! (VIDEO)

Η ΑΕΚ τους έβαλε στα... δίχτυα, ανατροπή δίχως καν να σκοράρει! (VIDEO)

Aνατροπή και νίκη της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου με δύο αυτογκόλ από Ευθυμιάδη και Βλτσεκ στο τελευταίο μισάωρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρία γκολ σημείωσαν οι παίκτες του Πανιωνίου, αλλά η ΑΕΚ νίκησε! Συνέβη σαν σήμερα πριν από 21 χρόνια στη Νέα Φιλαδέλφεια, στον αγώνα της 22ηςαγωνιστικής του πρωταθλήματος 2001-02, το οποίο τελικά η ΑΕΚ έχασε από τον Ολυμπιακό στην ισοβαθμία.

Κι όμως, στο τέλος εκείνης της αγωνιστικής η ΑΕΚ ήταν ακόμα στην κορυφή με ένα βαθμό διαφορά από τον Ολυμπιακό και την επόμενη Κυριακή η διαφορά θα ανέβαινε στο +3, όμως όλα θα «ακυρώνονταν» με την ήττα με 4-3 στο καθοριστικό ντέρμπι της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ.

Την τελευταία μέρα, πάντως, εκείνου του Μάρτη, η ΑΕΚ του Φερνάντο Σάντος έδειχνε ικανή να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια. Το 2-1 επί του Πανιωνίου ήταν η 4η νίκη της στη σειρά και ήρθε με πολύ επεισοδιακό τρόπο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 45’ με τον Αριάν Μπελάι, όμως η ΑΕΚ ανέτρεψε την κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο με δύο αυτογκόλ!

Η αρχή έγινε στο 58’ με αυτογκόλ του Ευθυμιάδη μετά από σέντρα του Βασίλη Τσιάρτα και στο 66’ ο τελευταίος είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με πέναλτι, όταν ο Ακης Μάντζιος ανέτρεψε τον Βασίλη Λάκη. Η μπάλα όμως κτύπησε στο δοκάρι.

Η ΑΕΚ συνέχισε να πιέζει και στο 82’ δικαιώθηκε με το αυτογκόλ του Τσέχου αμυντικού Πέτερ Βλτσεκ που δεν μπόρεσε να αποκρούσει σωστά μετά από κεφαλιά του Ντέμη Νικολαϊδη που αξιοποίησε μεγάλη μπαλιά του Τσιάρτα. Ακριβώς τέσσερα χρόνια μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, ο τότε τεχνικός του Πανιωνίου Ντουμίτρου Ντουμιτρίου είχε αποτύχει να κάνει τη ζημιά στην πρώην ομάδα του.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Χιώτης, Γεωργέας  (46’ Μαλαδένης) Λάκης Γκαμάρα, Φερούζεμ, Κασάπης (46’ Φόλια), Ζήκος, Ζαγοράκης, Τσιάρτας, Ίβιτς (86’ Ξενίδης) Νικολαϊδης

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X