ΠΑΟΚ: Το πλάνο του Λουτσέσκου για την ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Το πλάνο του Λουτσέσκου για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ενδεκάδα που θα κατεβάσει ο Λουτσέσκου κόντρα στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντίστροφα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος, μετρούν άπαντες στον ΠΑΟΚ.

Η προετοιμασία της ομάδας από την Θεσσαλονίκη μπαίνει στην τελική ευθεία και ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφασίζει σιγά-σιγά για το σχήμα με το οποίο θα αντιμετωπίσει την «Ένωση».

Το θετικό για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι πως στο διάστημα της διακοπής δεν υπήρξε κάποιο νέο πρόβλημα με τραυματισμό, ενώ εξελίχθηκαν πολύ καλά τα πράγματα και με τον Ίνγκασον που έδωσε μάχη με το χρόνο και όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει κόντρα στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Κοτάρσκι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σάστρε, Κουλιεράκη, Ίνγκασον και Ράφα Σοάρες.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρεθούν ο Σβαμπ με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, με την τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής να αποτελείται από τους Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλια.
Στην κορυφή της επίθεσης φαίνεται πως ο Ολιβέιρα έχει το προβάδισμα έναντι του Τόμας.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X