ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Λεμάρ, αγωνία ενόψει ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Λεμάρ, αγωνία ενόψει ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Πρόβλημα στην ΑΕΚ με τον Μπρίντον Λεμάρ που τραυματίστηκε στο ματς με τον Προμηθέα και αγωνία ενόψει ΠΑΟΚ

Ο Μπρίντον Λεμάρ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στον Προμηθέα, στην Πάτρα και υπάρχει αγωνία για την κατάστασή του ενόψει του αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ (01/04, 19:15).

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Προμηθέα, στην Πάτρα. Αυτό γιατί ο Μπρίντον Λεμάρ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα στο δάχτυλο. Ο τραυματισμός αυτός σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου και τον «κουβάλησε» μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης, παίζοντας με πόνο.

Με το πέρας του αγώνα ο Αμερικανός γκαρντ έδεσε το δάχτυλό του και την Παρασκευή αναμένεται να υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για την κατάστασή του ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

Άλλωστε στον ορίζοντα για την ΑΕΚ υπάρχει και το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, στο Ισραήλ, για τα προημιτελικά του BCL και κανείς στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δεν θέλει να σκέφτεται νέες απώλειες. Εξάλλου εκτός δράσης βρίσκεται ο Γιάνις Στρέλνιεκς ως το φινάλε της σεζόν με ρήξη αχίλλειου.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X